Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Prawiczek z wiarą Ja tam jestem szczery. Jestes zrzedliwym cynicznym komfornista, ktory wmowil sobie, ze jest do niczego. Nie znajdziesz kobiety, bo spedzasz wiekszosc dnia na tym forum wypisujac farmazony i upraszczajac rzeczywistosc.

Gość nie ma to jak karmic trolla
przeciez to prowokator z f23 🖐️

Pa Viki :) Nie możesz wiedziec czy wmówiłem sobie beznadziejnośc, czy może jestem beznadziejny. Nie ma nikogo beznadziejnego z natury to tylko Twoje odczucia sa.

"Nie ma nikogo beznadziejnego z natury to tylko Twoje odczucia sa." Tak jest napisane w tej Twojej Bilbii psychologii? :classic_cool:🖐️ Jeżeli mówimy o naturze, to w niej na odstrzał idą jednostki słabe fizycznie z wadami. 🖐️ W społeczeństwie natomiast odpadają tacy, jak ja. Co z tego, że nie jestem beznadizejny z natury? Nie ma tez wygranych z natury. 🖐️ A jednak jedni sa wygrani, a inni nie. 🖐️ Zapijaczony menel bedzie w społeczeństwie uważany za beznadziejnego. 🖐️ Pewnie on też sobie to tylko wmówił. :classic_cool:🖐️

Tak jest napisane w tej Twojej Bilbii psychologii? Tak jest napisane w rozumie. Jeżeli mówimy o naturze, to w niej na odstrzał idą jednostki słabe fizycznie z wadami. Dodaj jeszcze kilka okreslen i bedziesz mogl okreslic sie mianem neofaszysty. W drugiego Gebelsa sie bawisz ? Zapijaczony menel bedzie w społeczeństwie uważany za beznadziejnego. Pewnie on też sobie to tylko wmówił. Zapijaczony menel z jakiegos powodu zaczal pic, a zreszta nie mowimy o wadach, ktore powstaja w wyniku zlego dawkowania substancji chemicznych, a zreszta zapijaczony menel tez moze sie zmienic.

"Dodaj jeszcze kilka okreslen i bedziesz mogl okreslic sie mianem neofaszysty. W drugiego Gebelsa sie bawisz ?" O czym Ty człowieku piszesz? :D Czy ja gdzies piszę o chęci eksterminacji istot niepełnosrpawnych? :D Piszę o środowisku naturalnym, a tak tam właśnie jest. W naturze nie ma fundacji, przywilejów i taktu. 🖐️ "Zapijaczony menel z jakiegos powodu zaczal pic, a zreszta nie mowimy o wadach, ktore powstaja w wyniku zlego dawkowania substancji chemicznych, a zreszta zapijaczony menel tez moze sie zmienic." O właśnie doszedłeś do sedna sprawy. Zapijaczony menel zaczął pić z jakiegoś powodu i stał się beznadziejny. Ale to że sobie wmówi, że beznadizejny nie jest, nie sprawi, że zewnętrzne czynniki które uświadomiły g o własnej beznadziejności znikną. Właśnie dlatego mało któremu menelowi udaje się wyjśc na prostą. :classic_cool:🖐️

O czym Ty człowieku piszesz? Czy ja gdzies piszę o chęci eksterminacji istot niepełnosrpawnych? Chyba sie troszke niedouczyles Gebels nie mowil otwarcie o eksterminacji, a jedynie o rozwiazaniu sprawy osob slabych. Tak jak Ty mowiles, ze "na odstrzał idą jednostki słabe fizycznie z wadami." Piszę o środowisku naturalnym, a tak tam właśnie jest. W naturze nie ma fundacji, przywilejów i taktu Mowisz jak nazisci oni tez widzieli srodowisko naturalne stworzone dla jednostek silnych. O właśnie doszedłeś do sedna sprawy. Zapijaczony menel zaczął pić z jakiegoś powodu i stał się beznadziejny. Ale to że sobie wmówi, że beznadizejny nie jest, nie sprawi, że zewnętrzne czynniki które uświadomiły g o własnej beznadziejności znikną. Właśnie dlatego mało któremu menelowi udaje się wyjśc na prostą. Poniewaz walka z alkoholem, nie jest juz tylko walka psychiczna. My mowilismy o ograniczeniach stricte psychicznych prawiczku, a Ty po prostu probujesz sie wylawirowac z tego tematu.

viki i tak nie mam nic do roboty :) po prostu probuje go uswiadomic, ze pisze jak by byl ministrem propagandy 3 rzeszy.

;] A nie lepiej porozmawiac z kims miłym?;] na poziomie?;] aj dzisiaj spedze wieczor przed kompem- przez zęba:(

Wole pogadac z kims milym :) taki jak Ty :), ale tyroche mnie po prostu zadziwiaja te debilizmy wypisywane przez prawiczka :)

Zaczął mnie boleć wczoraj, poszłam do dentysty... No i dentysta [nie wiedziec czemu] dał mi 2 znieczulenia... juz 6 godzinę mam znieczuloną buzię.. a powinno po 3 odejść.. Kanałowe leczenie ;(

Dzieki Fundor ;) stoicki spokoj to podstawa :) Te wypowiedzi prawiczka mnie chwilami smiesza, a chwilami zalamuja :) On powinien jakis blog prowadzic :)

Na dodatek mam podwyższona temp... lekarz powiedzial mi ze mam z tym zebem isc do innego dentysty na dalsze leczenie, bo on nie ma wolnych terminów:( I że udzielił mi łaskawie 1 pomocy:(

z tego co napisaliscie podczas mojego powrotu do domu z pracy, to mozna zalozyc kilka oddzielnych topikow - moze wrocmy do tematu? wlasnie zjadlam pyszny obiad ktory przygotowal moj NIEPELNOSPRAWNY facet i jeszcze w miedzyczasie polecial (pomachal kolkami) do baru obok po cytrusowego reddsa jestem w niebie

Wracając do prawiczka: on chyba po prostu lubi denerwować ludzi;] Taka natura...

"Mowisz jak nazisci oni tez widzieli srodowisko naturalne stworzone dla jednostek silnych." Nie widziesz różnicy między dosztrzeganiem praw natury, a chęcią forsowania ich w społeczeństwie? :D🖐️ Czy jezeli napiszę, że w naturze nie ma papieru toaletowego, to znaczy że automatycznie chce ludzi go pozbawić? :classic_cool:🖐️ "Poniewaz walka z alkoholem, nie jest juz tylko walka psychiczna. My mowilismy o ograniczeniach stricte psychicznych prawiczku, a Ty po prostu probujesz sie wylawirowac z tego tematu." Nic nie próbuję, gdyż nic sensownego nie piszesz. Jak człowiek ma zmienić nastawienie skoro świat zewnętrzny w każdej mierze udowadnia Ci, że jednak jestes beznadizejny? :classic_cool:🖐️ Coś tą beznadizejnośc ukrztałtowało i to nie była własna wola człowieka. :classic_cool:🖐️

Ja nienawidze dentystow Viki :) i w ogole za lekarzami, nie przepadam :) Nie martw sie skoro dostalas 2 znieczulenia, to pewnie bedzie to trwac dluzej wszystko Glowa do gory :)

"Piszę o środowisku naturalnym, a tak tam właśnie jest. W naturze nie ma fundacji, przywilejów i taktu." że co przepraszaM??