Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laktator baby ono

czy ktoś z Was miał elektryczny

Polecane posty

Gość laktator baby ono

laktator baby ono? Jak się sprawdzał? Proszę podpowiedzcie, czy warto go kupić 🌼

Gość mama37
tak, ja miałam taki laktator, służył mi naprawdę świetnie przez kilka miesięcy, ściągałam mleczko i mroziłam, musiałam zostawiać malutką kiedy byłam w szkole, a jeździłam na wekendy. Właśnie dzięki temu, że miałam laktator udalo mi się utrzymać laktację przez kilka miesięcy. Jeżeli chciałabyś kupić to polecam swój, jest w bardzo dobrym stanie, kompletnie zapakowany, zdjęcia na meila : zbysio20@op.pl

Ja go używałam non stop przez 4 m-ce. Kupiłam z tą myślą,że będę ściągać sporadyczne,ale okazało się,że dziecko nie chce piersi i skończyło się na tym,że laktator burczał co 3 h.Na początku pracował świetnie,później ściągał już gorzej i zajmowało to więcej czasu. Jeśli nie potrzebujesz ściągać tak często,jak ja,to polecam.

Gość ja też polecam
jestem z niego bardzo zadowolona

Koleżanka używała BabyOno i była zadowolona. Ja miałam firmy Philips AVENT, super. Bardzo się przydał, ciągle z nim jeździliśmy. Też musiałam zostawiać małą co jakiś czas i bez niego nie dałabym sobie rady. Widziałam sporą ofertę laktatorów w junior.euromall.pl. My kupowaliśmy w normalnym sklepie, ale nie było wcale taniej :(

mam i polecam:)bardzo się przydaje.Kupiłam na allegro-nowy-za 75zł.Miałam szcżęście,bo ktos dostał i nie korzystał-więc i tak zarobił.