Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notakpytam

czy objawy ciązy miesiąc występują zawsze? czy można nic nie czuć?

Polecane posty

Gość notakpytam

tak mnie plecy bolą, i brzuch jak bym miała dostać okres, ale go nie ma, zresztą to dzisiaj dopiero mam termin @. A pytanie mam do kobiet w ciąży i mam. Czy wszystkie kobiety maja jakieś objawy (miesiąc ciąży). Mam namyśli te nudności, senność, wzmożony apetyt. Bo mi nic nie jest, tylko mnie podbrzusze boli i dziś plecy... Pewnie można być w ciąży, nie mając żadnych „dolegliwości” .

Gość bol plecow tez
jest dolegliwoscia :P ale odpowiedz na twoje pytanie jest : tak mozna nic nie czuc tzn nie miec zadnych objawow oprucz braku miesiaczki oczywiscie

Gość tyegye
[ kwiat ]

Gość notakpytam
tak ból pleców jest doleglowością:D to wiem, wiem, tak mi sie napisało. Ale chyba jak jest sie w ciązy to plecy dopiero bolą jak jest się już w dość zaawansowanej ciązy a nie miesiąc, coo?:)

Gość ja nie mialam
zadnych dolegliwosci. Nawet dostalam miesiaczke ktora utrzymywala sie 2 dni. Teraz jestem w 8 tygodniu i nadal nie czuje zmian w moim organizmie oprocz juz zatrzymanej @.

Gość bol plecow tez
i tu sie mylisz bo wlasnie bol plecow moze byc pierwszym objawem nie wystepuje tylko w pozniejszej fazie ciazy ale tez na poczatku zresztakazda kobieta inna i kazda ma inne dolegliwosci ;)

Gość natakpytam
no się okaże niedługo jak u mnie. Ja mysle, że ten bol pleców może być też skutkiem długiego slęczenia przed komputerem:P zresztą jak mi się zbliża@ to też boli i jak mam@, to masakra.

Gość natakpytam
zresztą organizm kobiety to skomplikowana sprawa, bo miałam już, miesiąc temu @, normalny jak nic;P, ale kto tam wie.... we czwartek zrobie test (jak okresu nie dostane).

Gość Ewelinkaaaa
ja tez nic nie czulam-no moze mnie piersi bolały,ale przed @ tez mnie zawsze bolały,jednakze ten bol troszke inny był.