Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbrodnia Ikara

Która z Was poszła do łóża z facetem na pierwszej randce

Polecane posty

Gość zbrodnia Ikara

i do dziś jest z nim?:)

Gość Zapiataja
Ja poszedłem z nim do łóżka na pierwszej randce.

🖐️ jesteśmy ze sobą do dzisiaj, bo to było wczoraj :classic_cool:

Gość zbrodnia Ikara
pytam poważnie :)

Gość dzidzetta
Ja:)) Po prostu nas ponioslo o tyle. Teraz jestesmy juz chyba z 8 lat ze soba w tym 5 lat malzenstwem i od niedawna spodziewamy sie dzidziusia. A maz jak byl kochany 8 lat temu tak i jest teraz:))

Gość ja poszłam
ja poszłam, minęły 4 lata od tamtego dnia, w kwietniu 2010 zostaniemy małżeństwem :)

Gość
nie rozumiem skąd to przekonanie że jak sie pojdzie do lożka z facetem na pierwszej randce to związek nie ma sznas dluzej prztrwac/ jest wiele par i małżeństw ktore tak postapily i sa szczesliwe.

Ja też i nie wiem czy to przetrwa choć mam nadzieję że tak :) Ale niezaleznie od przyszłosci nie żałuje bo zrobiłam to z miłości, zresztą... miłości odwzajemnionej ;)

>> nie żałuje bo zrobiłam to z miłości Na pierwszej randce z milości?:o

Gość zbrodnia Ikara
To widz,ze nie jestem odosobniona:) Ja jechalam do swojego obecnego faceta ponad 300 km ,zeby go poznac osobiscie...no i sie stalo :P Mialam przez jakis czas wyrzuty sumienia,ze to nie tak mialo byc,ale do dzis jestesmy ze soba i jestesmy bardzo szczesliwi:)

Tak z miłości - w szczegóły nie chce mi sie wchodzić - fizycznie to była pierwsza randka ale okazało się że poznaliśmy się dość dobrze już wczesniej :) Nie będę tego tłumaczyć bo nie chcę, a nie to jest tematem tego topiku :)

Gość
wydaje mi sie ze wieksza szanse na to by nie prztrwac ma związek w którym dziewczyna czeka 2 lata albo więcej,

aha, czyli jakiś internetowy lowelas przygruchał cie przez neta, a ty od razu na pierwszej randce wziełaś mu do buzi, z miłości :classic_cool:

Gość ęą aciebie
jeszcze nikt nigdy nie zruchał i dogryzasz z zazdrości ??

Gość jhbhb
Takie przekonanie wynuka stad ze ile par ktore zrobily to na pierwszej randce sa ze soba dalej ?, ale to samo mozna powiedziec ile jest ze soba par ktore zauroczyly sie soba na pierwszej randce a po kilku okazalo sie ze to nie to itd , trudno jest znalesc kogos z kim sie chce byc a reszta to tylko takie gadanie bo ile osob czekalo z tym rok czy dwa i tez im potem nie wyszlo.A swoja drogoa jezeli facet przez rok czy 2 za bardzo na to nie nalega to radzil bym sie zastanowic czy z nim wszystko ok , bo potem sa topiki " kochamy sie 5 razy w roku " itp

ęą aha, czyli jakiś internetowy lowelas przygruchał cie przez neta, a ty od razu na pierwszej randce wziełaś mu do buzi, z miłości Myśl co chcesz - a ja jestem szczęśliwa :) Poza tym... słowa słowami, ale to co się widzi w oczach drugiego człowieka... tego się udawać nie da :)

no dobra, ale po co ściemniac i kluczyć?:o Powiedz, ze było jak napisalem i sie tego nie wstydź 🖐️

Gość Ja..3
Stało sie to 5lat temu...slub w sierpniu za rok....dodam ze byl moim pierwszym...jestesmy szczesliwi;)

Gość ja to było 18 lat temu
zostalismy razem, pobraliśmy się, mamy dziecko, byłam szczęśliwa a po 16 latach dowiedziałam się, że on ma zwyczaj zaliczać panienki na 1 randce taśmowo. W czasie naszego małżeństwa około 200. Jestem po rozwodzie.