Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

negatywne myślenie

Polecane posty

Gość czarne nicki
ale po co siegać po ostateczną broń jak można pisać pod pomarańczą a i tak każdy wie kto to pisze :D

Gość wina systemu
to straszne :( załóż nszz szczerość i obal system :D

wow mi mała u zielonej mi mała mam nadzieję ,że zdjęłaś buciki przed wejściem,tam sie medytuje boso :P

:D biedne buntowniczki będą się jednoczyć !!!! widzę, że zagubiony się odnalazł :) a zmanierr nadal w cugu tfu w rejsie

iftar teraz mieszkasz na syberii??:) bo u mnie lato!

heheh wzbudzamy litość u zielonej,mi małą bawimy pewnie sie o to pokłócą :classic_cool:

sami trzeba nam będzie zostać homoseksualistami :) wtedy się odczepi chyba, że zacznie nas zbawiać :O

ike głupoty się nie da zbawić Mi mała na wieki potępiona.......... będzie smażyć się w piekle:P i cytaty z biblii nie pomogą............

pozostane przy wspolczuciu :) a teraz ide polewitowac - co zawsze czynie o tej porze :P

sami sprawa jest prosta nasza Mi od dawna chodzi po forum sfrustrowana wcześniej błyskotliwością nie grzeszyła ale komis leciał na jej tyłek:) więc jakoś jej się wiodło długo na komicznej ( dosłownie) opinii nie pojechała z zs taki numer nie przeszedł- nie uwierzył w pierwszą jakoś pośladków małej mi- bądź je olał ciepłym moczem zemsta małej mi nie zna granic- poza jedną jutro pierwszy piątek !!

Mi mała Ty możesz sie bzykać bo masz męża ja nie mogę bo to grzech,przed ślubem :(

Gość sa tylko wied buntowniczki na
forum sami i ike. A takie sie tępi i na kafe i w realu , w realu już dostaliście jedna lekcje byli mężowie. Może jeszcze kiedyś będzie taka lekcja któż to wie :D

Ike a O CO POSZŁO? ja jej to prosto z mostu napisałam,to co Ty teraz :P a ona pogadanka ze jestem sraka i owaka :D;)

pare dni temu był topik znowu o fotach ktoś sie chwalił mądra mi mała ze ma Twoją fotę. ;)

no proszę i już się Mi pluje i tłumaczy a nuż ktoś uwierzy:)

nie denerwuje sie mi mała,jestem oniesmielona Twą wizytą na tym topie🌼

ze Krulowa Frustracji nie bedzie oceniac poziomu tejże u innych no proszę jak nam dziewczę szybko zzieleniało:) ahahahaha jak to jest raz prezentować nauki kościoła a raz zielonej??:D

przecież jesteś mądra mi mała to w związku z tym,ze możesz być w każdej chwili wklejona,ponieważ ten ktoś chwalił sie na pomarańczowo. :)

musisz zrozumiec, ze niektorzy maja zycie poza kafe i zyja nim, nie kafe pewnie im zazdrościsz:) sami- nie groź małej :D bo przestanie mieć orgazmy :D

na prawdę z Toną nie da sie rozmawiać dopisuje Ci na mojej liście nicków niewidzialnych --czuj sie zaszczycona:) ps mam fotkę kuchara,nawet przez myśl mi nie przeszło by z nią coś zrobić--nie mój poziom --za głupia jestem na taką zemstę:)

iftar bynajmniej:) to jest wojna małej Mi pod tytułem "dlaczego nie mogę bawić się z wami, przecież komiś pozwalał " :)