Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

negatywne myślenie

Polecane posty

Sami nie kumam...Dlaczego ten rozwód tak Ci ciągle w gardle stoi???

Gość gvhjkvbjh
jej co innego stoi w gardle :D

sami a u małego w szkole mundurki są obowiązkowe- a nie nosi :P od 2 lat raz mi pani zwróciła uwagę .......

i nie dostaje uwag? ech ale mi ciśnienie poskoczyło:P Mam mundurek w domu,ale nie ubierze,bo skoro nie musi,to nie bedzie tego robić. Kolory podkoszulków i bluz ma w kolorze białym ,granatowym i czarnym,a wiec mogą mi (hop,hop,hop) i tak mnie wybiorą jak co roku na przewodniczącą rodziców:P

no Zs działa społecznie na kafe i dobrze mu sie wiedzie chłopiec o gołębim sercu🌼

co? że nic nie musisz? ale skoro nic nie musisz,tzn ze nie umiesz dyskutować i rozmawiać:)

wiesz mnie nie bawią Twoje komenty idę popracować a Ty poczekaj na Ike,lub zmanierr pozdr serdecznie--bez odbioru

ale odkryłeś Amerykę,jak każdego----z tym, że nie bawi mnie odbijanie piłeczek mnie interesuje tylko rozmowa,Ty wchodzisz na ten top tylko w 1 celu--zrobić zamieszanie:)

typowy facet raz doradził i osiadł na laurach a o czym dziś chciałam rozmawiać--o mundurkach jaka była Twoja reakcja---?głupi komentarz:) powtórze Ci to setny raz mnie to co tutaj robisz nie bawi,ale nie mogę Ci niczego sugerować,wole sobie zniknąć z topiku ,póki Ty jesteś --jak to szło---ignorancja jest oznaką DOJRZAŁOŚCI:)

Gość njvkdkxv
samico ile razy będziesz wychodziła stąd , żegnała się i wracała

typowy facet raz doradził i osiadł na laurach a prosilas o jakas inna rade? a o czym dziś chciałam rozmawiać--o mundurkach no o tym rozmawiac nie mam ochoty, to fakt jaka była Twoja reakcja---?głupi komentarz na kwestie mundurkow? nie, na kwestie mojej spolecznej dzialanosci droga hipokrytko :-) powtórze Ci to setny raz mnie to co tutaj robisz nie bawi,ale nie mogę Ci niczego sugerować,wole sobie zniknąć z topiku ,póki Ty jesteś twoj wybor ,mnie to tez nie obchodzi :-) --jak to szło---ignorancja jest oznaką DOJRZAŁOŚCI dokladnie tak, zwlaszcza jesli bedzie poparta konsekwencja :-)

11:04 [zgłoś do usunięcia] *Sami* ike dziś tez dorzucę szczyptę mojego negatywnego myślenia Jutro rocznica rozwodu druga rzecz --w szkole syna mundurki są nieobowiązkowe,a dostał uwagę.ponieważ był w BIAŁYM PODKOSZULKU,bez mundurka ech na wywiadówce zrobię awanturkę Przyjaciel to ktoś, kto daje Ci totalną swobodę bycia sobą --moją niespełnioną prawdziwą love jest CREAM 11:06 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery sami nagraj swoj wystep na wywiadowce i wrzuc na utube TO BYŁA REAKCJA NA KWESTIE SPOŁECZNEJ DZIAŁALNOŚCI? ****************************************************************************** a prosilas o jakas inna rade? nie,bo już dawno ustalilismy,ze Ty nic nie musisz,skoro nie reagujesz na ten znak(?)tzn ze nie masz ochoty rozmawiać na ten temat.Co potwierdziłeś tym postem a o czym dziś chciałam rozmawiać--o mundurkach no o tym rozmawiac nie mam ochoty, to fakt ******************************************************************** jak to szło---ignorancja jest oznaką DOJRZAŁOŚCI dokladnie tak, zwlaszcza jesli bedzie poparta konsekwencja gdybys nie komentował mnie, nie reagowałabym,ale masz racje bywam niekonsekwentna,więc Ty mnie ignoruj--bedziesz miał satysfakcje,a ja św spokój wszystko jest proste i do ustalenia,bez konfliktów,wystarczy tylko porozmawiać ;)

sami, bejbe- a gdzie wy znowu zdążyliście się pokłócić ??? i po jakim czasie sami przyznasz tym razem zs-owi racje ??

11:06 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery sami nagraj swoj wystep na wywiadowce i wrzuc na utube masz racje sami, o tym poscie zapomnialem

wszystko jest proste i do ustalenia,bez konfliktów,wystarczy tylko porozmawiać byl taki film mcquire czy cos i tam byla scena w ktorej jeden koles mowi do drugiego: ty to co robimy nazywasz klotnia, a ja mowie ci, ze wreszcie rozmawiamy :-)

Gość zs wymieka
sami pokazala jaja brawo :D