Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

negatywne myślenie

Polecane posty

życzeń od byłego meża nie dostałaś ?? ja na pierwszą rocznicę dostałam " wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy" do dziś pamiętam :D

dostałąm prezent,zajebiste korale,ale oczywiście nie przyjełam :P po co mi kupuje drogie prezenty,skoro wie ze je nie przyjmę :P

Gość hahahaahahah
po to ci je kupil zeby moc prowadzac ciebie jak krowe :D

a ja bym przyjęła i potraktowała to humorystycznie było- minęło........

:O a ja nie biorę od niego niczego:) prezentów imieninowych urodzinowych rocznicowych świątecznych,a on upierdliwie przynosi,to co bym chciała mieć:P aaaa ja to w ogóle jestem jakaś .....:O:P

Gość alumata
Przynosi bo zaluje, ze stracil fajna babke. Ma nowa rodzine? Pewnie nie, wiec masz odpowiedz.

znasz go lepiej jak miałby potem to wykorzystać przeciwko obie- to lizał pies te jego prezenciki

w lipcu chciał wrócić,ale ja nie chce dla mnie koniec znaczy koniec ma dziewczynę z którą juz jest ponad rok

Gość alumata
Nie chce sie madrzyc, bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji, ale spojrzysz na to inaczej, jak poukladasz sobie to wszystko. Niewazne czy z innym facetem, czy sama. Jak widzisz po rozwodzie mozna byc bardzo szczesliwa, przyklad Twoja przyjaciolka Ike ;). Trzymajcie sie dziewczyny. Fajne z Was babki, oby wiecej takich na Kafe :)

no pewnie źe dobrze mam wolność pracę fajnego syna,parę przyjaciół+cudo wirtualną psiapsiólkę ,znajomych, bedzie dobrze;)

na wszystko po prostu trzeba czasu rok to mało wbrew pozorom

Gość hahahahahaa
kurwa , ike i jej doradztwo szczególnie w sprawach małżenskich to dopiero (jak to nazywacie) psiapsiolki :D

teraz widzę ze mało, ale myślę ze bedzie lepiej ,po prostu muszę zaufać sobie i komuś. --- czekać na faceta który powali mnie spojrzeniem,ziemia zawiruje,na niebie pojawi sie tęcza,ptaki zaśpiewają piosenkę o miłości http://www.youtube.com/watch?v=SHn6D_z0Kbs ;)

O żesz zastanawiam psyche niektórym facetom,kontakt z nieodpowiednią kobietą czy może zbyt długie przebywanie na kafe:O

heheehe tłumacze z mojego na wasze:P zastanawiam się co psuje psyche niektórym facetom,kontakt z nieodpowiednią kobietą czy może zbyt długie przebywanie na kafe

Gość Odczyn Wassermana
wynik: negatywny

pomarańczowej rewolucji mówimy TAK cip cip robaczku

Gość Luśka z Windsrów
Zapeszyłam pare dni temu - mam katar. Chyba można podpiąć pod ten temat, więc odświeżam.

Gość jeag
ja jak w temacie, trafiło mi się to i nie potrafię tego zmienić, a teraz jestem na dnie i nie dostrzegam tego co każą mi pozytywnie myślący.

Oczywiście mierząc poziom świństwa jest jak krowa, w kategorii złośliwości, nie dał rady, działa trochę niemrawo, więc już nie będę chyba narzekać, bo mogło być o wiele gorzej. :-) No w każdym razie, 2010 okazał się słabszym zawodnikiem od poprzednika. Nie będzie miał więc wyjścia i ma nadrobić nadrobic w innej dziedzinie ;-)