Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ike

negatywne myślenie

Polecane posty

chwilowo idę :P zanim nie zacznę żałować cię jawnie i naprawdę :P

"zanim nie zacznę żałować cię jawnie i naprawdę " Zmieniłaś rozkład tygodnia i w niedzielę wieczorem realizujesz już program na poniedziałek? Widzę wyraźny wpływ Brum! :P Iftar, rozumiem, dla tak małej widowni jak dzisiaj nie bardzo się opłaca. :-)

yyyy jakby ci to powiedzieć...... temat topiku to tylko żart:)

Gość Luśka z Windosrów
O ludzie, a ja w ramach odwlekania pracy do wykonania na jutro rano już miałam pod pretekstem żalu za to, ze nie znam się na gadach, wpisać się w kuchni w tonie takim, że kafe to idealne miejsce do "wyżalania się" - zawsze przynajmniej jeden bliźni przeczyta. No ale skoro jakiś nowszy i trochę mniej przypominający o upływie czasu temat ktoś znany lub nie wywindował, to ja swoje mobilizujące przedrobocze chwile spędzę myśląc negatywnie, ta da!

hah lusiu to może ty wiesz jak relaksująco wykąpać gada ?:D bosz tak swoją drogą zerknęłam na początki topu:P to tu się narodził ZS bejbe:D

to jeszcze znalazłam zmanierra ja mam alergie na topiki tematyczne wiec oswiadczam kiedy znikna bezsensowne topiki ike to ja tez stad znikam kuszace ike? i zobacz jaka pinda jedna jak powiedziała tak zrobiła:(

"lusiu to może ty wiesz jak relaksująco wykąpać gada" No tak to że się na gadach nie znam - jak wyznałam - nie wyklucza takiej wiedzy. W końcu kto, jak kto, ale taki słowotok, jaki ja umiem zapodać, może nawet gada pzred/w kąpieli by zrelaksował! ZS był kiedyś bejbe??

"i zobacz jaka pinda jedna jak powiedziała tak zrobiła" cóż, upper classes nie mają czasu na przesiewanie ziaren od plew poprzez wyszukiwanie Twoich cennych postów wśród tego kafeteryjnego zalewu. Wnioski nasuwają się same ... ;-)

to ty lusia nie wiesz, że my znowu się rozstaliśmy więc generalnie do jutra nie powinno mnie to interesować ? :P

eee żebym miała gwarancję to może jeszcze raz bym spróbowała a tak ja się namęczę a ona w tym czasie będzie sączyć kolejnego szampana ani mysląc by zajrzeć na kafe

no nie wiem, tzn.. zaczynam podejrzewać, ze w ramach przełamywania rutyny zaczęliście sie rozstawiać codziennie ww dni poprzednie o godzinie okolo 15:30, zeby potem o poranku cieszyć swoim widokiem na zgodę

co ty! to było prawdziwe raniące ( go bo przecież nie mnie) rozstanie!

myslisz? wdowy dobrowolnie wrócą na kafeterię i podłożą blade szyje pod jej topór?

tak naprawdę to nie pamiętam powodu:D jakiś tam pewnie jak zawsze był:) wiesz ja nawet czasem sobie marzę, że ta cała nasza ( niech jej będzie) czizas to zmanier albo chociaż jej siostra bliźniaczka

będziesz robic za wdowę, lusia? ja mogę za sierotę:P

"wiesz ja nawet czasem sobie marzę, że ta cała nasza ( niech jej będzie) czizas to zmanier albo chociaż jej siostra bliźniaczka" czy Ty aby nie jesteś trochę zachłanna? ;-) zaś w kwestii słońca - myślałam o jakimś kursie skutecznego podszywu, ale skoro widzisz mnie tylko w roli wdowy, to sobie dalej zyj marzeniami :P ;-)

lusia oryginał to oryginał a podszyw- nawet najlepszy ( a nikt nie powiedział , że takim być była ( a nawet myslę, że to niemożliwe)) to wciąż tylko podszyw

Ike, ja nie pisałam o ewentualnym podszywaniu serio (chociaż kiedyś przez chwilę udało mi się Cię zmylić), a Ty chyba rzeczywiscie tęsknisz jak mało kto, więc zeby juz nie rozdrapywać Twych ran, znikam do swoich spraw. ;-) Dobranoc :-)

niii to ja chciałam zrobić ci przyjemność i udawałam, że się nabrałam :P i znikaj też zaraz idę w cholerę