Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaMamuskaaaaa

HORMONY I BRAK ZROZUMIENIA ZE STRONY TATUSIA

Polecane posty

Gość nowaMamuskaaaaa

Czesc dziewczyny, jestem w 2 miesiacu ciazy, czuje ogromny niepokoj, chociaz chciala miec dziecko, teraz sie boje, jestem wsciekla i to dosc czesto bez powodu, poprostu wyszukuje sobie powodow dozaczepek, moj chlopak niby ma swiadomosc tych hormonow ale nie wytrzymuje moich narzekan itd. a ja czuje,ze nie mam oparcia w nim, dzieli sie ze mna tylko swoimi watpliwosciami co poteguje moj lęk, mowilam mu o tym, ale on ma sowj poglad i tyle, chyba nie przebije sie, bo nawet brak mi cierpliwosci na tlumaczenie i racjonalne argumentowanie. Czy ktorac z Was ma lub miala podobny problem . Dziekuje z gory za cenne rady.

Gość duśka 23
ja miałam identycznie jak ty . chodziłam zła bez powodu czepiałam się o wszysto co się da . byłam po rosstu okropna , robiłam mężowi awantury o byle co że coś nie tak powiedział ,itp . samej ze sobą było mi ciężko wytrzymac a co dopiero mężowi , miałam tak całą ciąże i ok miesiąc po porodzie . potem wszystko wróciło do normy

Gość nowaMamuskaaaaa
mam nadzieje,ze u mnie nie bedzie trwalo to do porodu, bo dojdzie chyba do rozstania, nie jest mi łatwo, ale on zachowuje sie tak jakby to on najbardziej cierpial, cieszylam sie z tej ciazy, ale teraz jestesmy coraz dalej siebie.

Gość manuśka
porozmawiaj z nim tak na spokojnie jak będziesz w dobrym nastroju....dla facetów my kobiety jesteśmy wielką zagadką, naprawdę jest im bardzo trudno nas zrozumieć, często im to nie wychodzi mimo że się bardzo starają