Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastupiszte

HIPOTROFIA - u kogo nie potwierdzilo sie podejrzenie??? Pocieszcie, bo zwariuje.

Polecane posty

Gość nastupiszte

Wlasnie wrocilam z usg... 30 tydzien, blizniaki. I jedno mniejsze. Od poczatku mniejsze. No i lekarz hipotrofie podejrzewa... Mam juz dosc... Ale nerwy...chyba oszaleje... pocieszcie mnie blagam, kobiety... ktoras miala tak i okazalo sie potem, ze wszystko jest okey....??? ona rosnie, caly czas, ale jest mniejsza... ale ta roznica sie nie zwieksza wzgledem wiekszej dziewczynki...

jaka różnica? moje urodziły się z 300 gr, a to i tak mało;) wszystkie poznane mi tutaj dzieciaki bliźniaki a nawet trojaki z różnicą w wadzie urodziły się zdrowe.

Będąc w ciąży też usłyszałam od ginekologa iż moje dziecko ma hipotrofię. Przestraszyłam się bardzo, ale nie okazało się to prawdą, przez dwa ostatnie miesiące przybrał znacznie na wadze ( albo USG błędnie oceniło wagę). Urodził się z wagą 3500. Nie panikowałabym na Twoim miejscu, nawet nie wiesz jak często ginekolodzy się mylą, jak często ich diagnozy są stawiane po omacku. Przeleżałam w szpitalu ostatni miesiąc i co usg to inny wynik.

Gość nastupiszte
dzieki dziewczyny, juz troche lepiej sie czuje, wypilam melise i leze ;-) mam nadzieje, ze bedzie wszystko okey....