Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka76

krew nie wydostajaca sie

Polecane posty

Gość karinka76

Witam. Mam pytanie. Spóznia mi sie okres juz kilka dni. Nie wykluczam mozliwosci ciazy. Wczoraj wydostala sie kilka kropel ze sluzem, i do tej pory spokój. Dzis mialam kilka zalatwien i zalozylam tampon zeby nie miec niespodzianki, wyjelam go wieczorem i tylko koncowka byla czerowna. Krew jest gleboko w pochwie ale juz drugi dzien nie wydostaje sie na zewnatrz. Czy moze to byc zwiazane z zagniezdrzaniem sie zarodka, ktora uniemozliwia wyplyniecie krwi?? Prosze o odpowiedz.

Może rzeczywiście jesteś w ciąży. Mi 2 dni przed planowaną miesiączką pojawiła się odrobina krwi, miesiączka nie przyszła, a ciąża trwa już 19 tygodni :)

Gość karinaka27
hmm Niepokoi mnie tylko ta krew, dlaczego nie wydostaje sie na zewnatrz. Jezeli to poczatek okresu to mozliwe to zeby tak dlugo sie nie wydostawala?? Sprobowalm teraz tamponem sprawdzic i nadal jest w srodku , gleboko w pochwie.Jajniki mnie bola od kilku dni, a wczoraj wieczorem mialam ból brzucha tzw miesniowy jak po cwiczeniach.

Jak byłam w ciąży to też mnie bolały jajniki i czułam się tak"na okres". ak zobaczyłam na teście 2 kreski to byłam pewna, że test kłamie bo tak mnie bolał brzuch jakbym już miała okres. A jednak :)

Gość karinka27
No ale co z ta krwia??? Mialyscie tez tak?? Gdybym byla w coazy to moze nie powinno byc jej w ogole??

Może to plamienie. Po prostu zrób test to się dowiesz. My Ci nie pomożemy bo każdy przypadek jest inny. Powodzenia.

Gość karinak27
mialam zrobic dzis ale mysle ze to jeszcze za wczesnie .

Gość karinak27
2 miesiace temu odstawilam tabletki wiec to moze jakies zaburzenia, chociaz ostatni okres mialam normalnie. czekam dalej :) latam co chwile do kibelka sprawdzac , ale nic . czasem jak robie siusiu to mala kropelusia taka rozowa jest ale czystej krwi zero .