Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizeeee

Jak uzmysłowić facetowi ze nie chce spedzac z nim wieczorów w domu

Polecane posty

Gość elizeeee

Zaprasza mnie do siebie bo wiadomo ze tam latwiej o sex. Znudzil mi sie sex z nim i nie chce tez non stop siedziec z nim w domu i zamulac.To zrobilo sie nudne. Jak delikatnie powiedziec ze chce wyjsc do jakiegos klubu lub restauracji?

Gość elizeeee
wkurza mnie tez ze jak wyjdziemy do jakiegos klubu to on po godzinie juz chce isc ze mna do swego mieszkania

"Znudzil mi sie sex z nim i nie chce tez non stop siedziec z nim w domu i zamulac." Jak cię z nim seks nie rajcuje to po co z nim jesteś ?? Ja sobie nawet nie wyobrażam sytuacji gdy żona mi mówi, że woli gdzieś wyjść niż seks ze mną uprawiać - toż to by była porażka na całej linii.

Gość na nudnego faceta
w dodatku domatora, nie ma lekarstwa. na nudna kobiete, ktora nie ma wlasnych pomyslow na spedzenie wolnego czasu, tez nie ma lekarstwa. nalezy ich zostawic sobie niech wieje nuda...:P

Gość typ zaorany
Znudził Ci się z nim sex no to pozdrowienia:P Powiedz,że byś chciała wyjść,albo sama coś wymyśl:)

Gość elizeeee
Chodzi o to ze ludzie w naszym wieku sie bawią w klubach, spotykaja ze znajomymi a on mysli tylko o tym aby sie sexic! Zachowuje sie jak napalony szczyl. On ma 29 ja 27

Gość aleo
a ty co ksiezniczka, ze nie mozesz wyjsc z inicjatywa ?

" Jak uzmysłowić facetowi ze nie chce spedzac z nim wieczorów w domu... " hmmm najprosciej to mu poiwedziec... no chyba ,ze wolicie pismo obrazkowe;O to wtedy mu narysuj:)

Poczekaj jeszcze rok - wg kafeteryjnych statystyk po 30-tce powinien Ci odpuścić ten sex - będziesz wtedy mieć swoją szanse na wyjścia :D

Gość elizeeee
Pisalam wyzej ze jak od łaski wyjdziemy do klubu to on po godzinie chce jzu wracac do domu ze mna bo chce mu sie seksu. Jest tak napalony ze nawet sobie tego nie wyobrazacie. Dlatego to mnie odrzucilo

Gość Typ Zaorany
Chce sexu,źle,nie chce też źle.Jak jest z Tobą nie lubisz sexu?Nie rozumiem facet i facet,a Ty?Nie masz z tego przyjemności,nie lubisz?Ok:)Temat wyjścia.Niestety w związku też trzeba ruszyć głową i coś wymyślić czasami:)

Gość aleo
no ale czego od nas oczekujesz ? ze go wykastrujemy ? :D

'Poczekaj jeszcze rok - wg kafeteryjnych statystyk po 30-tce powinien Ci odpuścić ten sex - będziesz wtedy mieć swoją szanse na wyjścia' Hahaha, bardzo dobra rada :)

Gość elizeeee
Kolezanka powiedziala mi ze ona przychodzi do swego wczesniej, uprawiają sex pozniej prysznic , jakis drink i ida poszalec do miasta. Ale u mnie to chyba nie przejdzie. Ehh sama nie wiem. Ten facet mnie odrzuca wlasnie tylko dlatego ze jest zbyt nachalny i napalony. Non stop penis mu stoi jak drogowskaz

wyglada na to ,że jest erotomanem i to jego hobby skoro nic go innego nie interesuje.A kochasz go ? Czy jesteś z nim dla sexu tylko lub aby kogos mieć.Jest coś takiego jak rozmowa i wspólny kompromis radzę dużo rozmawiać

Gość Typ Zaorany
Pewnie za rok będzie płacz,bo mu nie stoi!Narzekasz!Widać nie masz przyjemności z sexu;)Jest tylko on i on,a Ty?Narzekasz!;)

Gość elizeeee
On jest erotomanem na 95%. Dziekuje "lubieluksus" za te porade po prostu powiem wprost zeby zbastowal ze nie tylko seks jest wazny. Nie kocham go jestem z nim bo tak jakos wyszlo. Pierwszy seks byl dosc udany drugi tez niezly ale on ciagle jest taki naplony ze mi sie odechciewa seksu. Ciekawe czy wszyscy tacy są.

niektore kobiety to dałyby sie zabic za takiego faceta :) zreszta jesli mu sie podobasz, podniecasz go to powinnas sie cieszyc :) no chyba ze on w seksie myli tylko o sobie i jak juz dojdzie do orgazmu to Ciebie ma w dupie?

Gość elizeeee
On jakby mogl toby mnie zerznal na srodku ulicy. W dodatku jeszcz tak jeczy i stęka ze mi sie niedobrze robi. Zero jakiejs delikatnosci.

Gość u mnie jest tak
jesli gdzies wychodzimy to po powrocie do domu jest seksik (czasami baaaardzo pozno) ale zawsze jest ;)

Skoro go nie kochasz, to po prostu odejdź. Niech znajdzie sobie taką, która będzie lubiła seks tak bardzo jak on sam. Po co masz się męczyć?

Może on też Cię nie kocha i traktuje tylko jak maszynkę do sexu - taką organiczną dmuchaną lalę... i pewnie dlatego nie czuje potrzeby wychodzenia z Tobą

Gość waleryja
No i jak zwykle - wszystko czarne albo białe. Laska chciała powiedziec, że nudzi ją ciagle jeden i ten sam scenariusz - on przychodzi, zdziera z niej łachy i jest seks. Nie zmuliłoby was od tego? Ciagle jedno i to samo. Czasem można tak - a czasem wyjsć potanczyc, a czasem pojeździc na rowerach, czasem pójść do restauracji, czasem wziać zarcie i pojechac nad rzeke zrobić piknik. O to chodzi, o różnorodność.

Gość elizeee
Jemu przyjemnosc sprawia samo wylizanie mnie nie musi byc rzniecie. I ciagle po wszystkim pyta czy mi dobrze bylo. Erotoman typowy. wkurza mnie to ze nie mozna normalnie pogadac bo on ma tylko jedno w glowie a przeciez nastolatkiem juz nie jest. W miejscach publicznych tez sie dobiera ale dyskretniej. Jedyne co mi przeszkadza w nim to wlasnie ta nachalnosc

Gość elizeee
waleryja dokladnie o to mi chodzi

Gość elizeee
wnerwia mnie jeszcze jak jstesmy gdzies w miejscu publicznym a on lapie mnie za noge i robi cos takiego mrrrrrrrrrrrrrrrrr oj jak mnie to denrwuje. zachowanie szczeniaka albo prawiczka

Ale ja Cię dziewczynko nie rozumiem - nie kochasz go, przebywanie z nim przyprawia Cię o mdłości - to na cholere z nim sie w ogóle spotykasz????? :)