Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basienka1988crazy

chcę dzidzię

Polecane posty

Gość basienka1988crazy

hej mam pytanie spóźnia mi się okres mam bóle kręgosłupa w dolnej jego części bolą mnie piersi robiłam testy ciążowe widać taki bardzo jasny paseczek ale tylko pod światło bardzo chcemy z mężem mieć dzidziusia... Boję się, że popadam w paranoję najchętniej zrobiłabym jeszcze 5 testów ale po co?? w poniedziałek zarejestruję się do gina... możecie mi powiedzieć jakie były wasze pierwsze objawy w ciąży... tak bardzo chcę:)

Gość vava232
wydaje mi się a raczej na pewno jesteś w ciąży ...świadczy o tym ta druga bladziutka kreska, powtórz test jutro rano i powinna być już bardziej widoczna ,możesz jeszcze zmierzyć temperaturę rano zanim wstaniesz z łóżka (w pochwie) jak będzie ponad 37 ,to na pewno ciąża.możesz równierz zbadać szyjkę macicy ,powinna być wysoka i zamknięta no i obserwuj czy masz jakiś śluz ,jak jest to też dobrze wróży na ciąże ,no i na koniec daj znać,POZDRO PA

Gość basienka1988crazy
śluz jest biały wodnisty temperatura w pochwie dziś i wczoraj rano 37!! tak się cieszę tylko nie wiem nie chcę zapeszać

Gość vava232
GRATULUJĘ ....zostaniecie rodzicami :-)

Gość basienka1988crazy

Gość basienka1988crazy
Dzięki wszystkim za słowa otuchy dam znać jak już będę wiedzieć na 100% 3majcie kciuki:*

Gość joojjj
zrób sobie bete z krwi a z ginem tak się niespiesz bo i tak nic niebędzie wiedział jeszcze - najwczesniej 6 - 8 tydz od ostatniej miesiączki

Gość BARDZO WSPOLCZUJE
Twoje/Wasze zycie sie skonczylo :-P

Gość infantylizmowi stanowcze nie
kuźwa, dorosła kobieta a nie potrafi napisac inaczej jak chce "dzidzię" :O myślałam, że osoby dorosłe wypowiadają się językiem normalnym a nie dziecięcym!!!

Gość do poprzedniczki
ale ta dorosla osoba ma 21 lat i sie stara o dziecko z mezem :) to wybitnie swiadczy o jej poziomie umyslowym, :D

Gość ceratafix
dzidzia to normalne określenie :O raczej fasolka brzmi komicznie !!! Autorko wydaje mi się,ze jednak się Wam udało i będziesz mieć upragniona DZIDZIĘ 🌼

Gość infantylizmowi stanowcze nie
dla mnie dziecko to normalne określenie, a pojęcia 'dzidzia' używają zazwyczaj małe dzieci do których autorka się chyba nie zalicza...ale kto wie :P

Gość basienka1988crazy
jeżeli ktoś jest na tym forum tylko po to by innych obrażać to tylko pogratulować "ich" poziomu intelektualnego. Dojrzały człowiek potrafi podejść do każdej sprawy poważnie. To, że piszę dzidzia świadczy tylko i wyłącznie o mojej miłości do jak wy to piszecie tej "FASOLKI" Gratuluję o ile chcieliście mnie skutecznie poniżyć...

Gość dwa pytania mam
1.czemu zawsze rano piszą staraczki? godzina ok 6 to na głównej stronie 10 najnowszysch tematów to właśnie od staraczek. ma to jakiś związek, ta godzina ze staraniem się o dziecko? od zawsze mnie to na kafeterii ciekawiło. siedzę często w nocy do rana i to zwróciło moja uwagę.. o co chodzi?? czemu ok 5-7 taka aktywność topików apropo macieżyństwa? 2.czy wy młode mamy macie choć troche czasu dla swoich facetów czy tylko 24h dziecko dziecko dziecko i kafe?

Gość a ja udaję że złycvh wpisów
nie ma. jak ktoś chce kogoś obrażać, to sorry - nie czas i miejsce. ratuluję autorce topicu. Wszystkiego dobrego.

Gość basienka1988crazy
Po za tym fakt, iż mam dopiero 21 lat o niczym nie świadczy. Długi czas chorowałam na dziecko wielkich szans nie było więc chyba nic dziwnego, że teraz się cieszę. Ograniczenia poglądowe niektórych ludzi sa zatrważające...

Gość basienka1988crazy
hej to znów ja:) mam nadzieję, że już nie spotkam się ze słowami krytyki czekam na wizytę u gina ale od wczoraj mam dziwne uczucie ciągnięcia w dole brzucha jest silne trwa cały dzień bez przerwy nie jest przyjemne czy to może oznaczać coś złego boję się bardzo proszę pomóżcie

Gość Mariolka123abcd
ja nie chce dzieci i malzenstwa!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czesto na poczatku
ciazy ma sie bole podbrzusza podobne do bolow okresowych

Gość basienka1988crazy
ale to naptawdę dziwne uczucie jakby ktoś mocno naciskał mi na całe podbrzusze

Gość cvbnh
dlugi czas chorowalas, to na dziecko nie mialas szans- czyli kiedy to bylo, jak mialas 15, 18 lat? :O ale spoko, rozmnazaj sie, niektorzy to sie nadaja tylko do tego

Gość basienka1988crazy
Twoim zdaniem rak w wieku 13 lat jest nie możliwy?? gratuluje chemia przed okresem dojrzewania też do najfajniejszych nie należy...