Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Innesia 26

Konsultantki Avon z Twojego miasta.

Polecane posty

Gość AVON KIELCE
Witam, mam na imię Sylwia i jestem liderem w firmie AVON. Szukam chętnych Pań lub Panów, którzy chcą kupić sobie jakiś fajny produkt naszej firmy lub zostań konsultantem ;) Dla wszystkich klientów gwarantuję możliwość zwrotów i bezpośredni kontakt ze mną, oraz w miarę szybką dostawę. Dlaczego AVON? Znajdziesz tutaj nowości kosmetyków, jak i różnych rzeczy(nawet typu ubrania!), niesamowite kolory i zapachy przyciągają każdego! ;) Na pewno znajdziesz tutaj odpowiednią rzecz dla siebie. U mnie możesz także zapisać się na nowego konsultanta. Będąc nim zyskasz dodatkowe pieniądze, różnego rodzaju promocje i szkolenia w zakresie np. kosmetologii, przecenione produkty, nawet prezenty w cenie kilku złotych(gdzie normalnie kosztują kilkadziesiąt). Współpraca z AVON niczego nie zabiera, ani nie ma żelaznych zasad, co do współpracy, to po prostu zabawa, dzięki której można zarobić spore pieniądze, wystarczy chęć ;) Polecam gorąco obie propozycje, ponieważ naprawdę warto! Avon daje wiele możliwości, a jego produkty są nieziemskie numer kontaktowy: 730 354 677 email: sylwia_giemza@wp.pl

Gość gość
Cześć. Justyna, Lider Sprzedaży. Zapraszam wszystkich zainteresowanych. Szukam Klientek i Konsultantek z Warszawy i okolic. Możliwość rozwoju jako Lider Sprzedaży. Spróbowanie nic nie kosztuje a może to być najlepsza decyzja w Twoim życiu :) b4yustyna@gmail.com

Gość Lider Sprzedaży Avon Monika
Poznaj pierwsza najbardziej pożądane kosmetyki tego sezonu ;-) Przekonaj się osobiście co daje współpraca z Avon !!! Zaskocz wszystkich i zostań jedną z Nas... Bycie Konsultantką to przyjemność, która daje Ci stałe, dodatkowe pieniądze co trzy tygodnie oraz wiele zniżek na wszystkie kosmetyki !!! Zadbaj o siebie i zaufaj marce Avon ;-) Pracuj w firmie, która w każdej sekundzie sprzedaje 4 szminki a każdego roku tworzy 1000 nowych produktów!!! Mam na imię Monika, współpracuję z Avon i z przyjemnością wprowadzę Cię w świat piękna i biznesu... Jesteś gotowa ??? Wykorzystaj swoją szansę w 100% !!! Zapisz się już dziś – Avon.Monia6022@gmail.com , pakiet startowy i Testuj nowe produkty z wyprzedzeniem ze zniżką nawet do 40% Kupuj swoje ulubione kosmetyki na specjalnych wyprzedażach TYLKO DLA KONSULTANTEK. Odbieraj paczki z kosmetykami w swoim domu – DARMOWA DOSTAWA !!! Jedyna Twoja inwestycja to Twój czas i Twoja energia !!! Zacznij więc działać !!! Napisz do mnie Avon.Monia6022@gmail.com .Odpowiem na każde pytanie. Zapraszam serdecznie ;-)

Gość AvonMonika
Mam na imię Monika i jestem Liderką Avon. Poznaj pierwsza najbardziej pożądane kosmetyki tego sezonu ;-) Przekonaj się osobiście co daje współpraca z Avon !!! Zaskocz wszystkich i zostań jedną z Nas... Bycie Konsultantką to przyjemność, która daje Ci stałe, dodatkowe pieniądze co trzy tygodnie oraz wiele zniżek na wszystkie kosmetyki !!! Zadbaj o siebie i zaufaj marce Avon ;-) Pracuj w firmie, która w każdej sekundzie sprzedaje 4 szminki a każdego roku tworzy 1000 nowych produktów!!! Mam na imię Monika, współpracuję z Avon i z przyjemnością wprowadzę Cię w świat piękna i biznesu... Jesteś gotowa ??? Wykorzystaj swoją szansę w 100% !!! Zapisz się już dziś – Avon.Monia6022@gmail.com , pakiet startowy i Testuj nowe produkty z wyprzedzeniem ze zniżką nawet do 40% Kupuj swoje ulubione kosmetyki na specjalnych wyprzedażach TYLKO DLA KONSULTANTEK. Odbieraj paczki z kosmetykami w swoim domu – DARMOWA DOSTAWA !!! Jedyna Twoja inwestycja to Twój czas i Twoja energia !!! Zacznij więc działać !!! Napisz do mnie Avon.Monia6022@gmail.com lub 667-290-270.Odpowiem na każde pytanie. Okolice Piły,Chodzieży,Trzcianki,Wyrzyska Zapraszam serdecznie ;-)

Gość Lulu123456
Jeśli chcesz zostać konsultantką firmy Avon i dzięki temu zyskać dodatkowy dochód dla siebie, możliwość rozwijania się w sferze kosmetycznej, możliwość awansu skontaktuj się ze mną:) chętnie Ci pomogę, odpowiem na wszelkie pytania:) Jeśli chcesz zamówić produkty firmy Avon w atrakcyjnych cenach również zapraszam do współpracy :) Pisz na adres e-mail: lucyna16@hotmail.com okolice: Małopolska, Kraków, Myślenice, Nowy Targ, Zakopane, Białka Tatrzańska, Czorsztyn

Gość gość
Konsultantka Magdalena-Rzeszów Zapraszam do składania zamówień - chętnie pomogę w realizacji i dokonaniu zamówienia oraz podpowiem i doradzę:) Działam na terenie Rzeszowa i w okolicach

Gość avon_praca
Zapraszam do współpracy z firmą AVON. Pamiętaj, że będąc Konsultantką możesz pracować na dwa sposoby: 1. Sprzedajesz i zarabiasz. 2. Zamawiasz ze zniżką dla siebie i dla rodziny. Korzyści: - dostawa do domu tylko 3,90 zł lub ekspresowa 24 h 6,90 zł, bądź darmowy odbiór w punkcie: Paczkomacie lub oddziale Poczty Polskiej, - elastyczne godziny pracy, - opust do 40 %, - brak opłaty wpisowej, - brak kar za nieskładanie zamówienia - składasz wtedy, kiedy chcesz, - 100% satysfakcji z produktów AVON - możliwość zwrotów, - możliwość rozwoju, awansów, - darmowe szkolenia kosmetyczne - pielęgnacja cery, kosmetyka kolorowa i inne, - TPS - Twój Pewny Start - zaczynając AVON wita Cię niesamowitymi prezentami, w Katalogu 05/2015 jest to Woda perfumowana Beautiful Butterfly przy złożeniu zamówienia na min. 200 zł, - programy sprzedażowe dla Konsultantek, - praca dodatkowa jak i stała, - możliwość nawiązania nowych znajomości. Jeśli jesteś zainteresowana/y ofertą, masz pytania, wątpliwości - napisz, a udzielę szczegółowych informacji. E-mail: avonpraca@op.pl

Gość Sylwia_ avon
Witam, Zapraszam do współpracy z firmą AVON. Zostając konsultantką masz: - elastyczny czas pracy - dodatkowy zarobek do 40% - bezpłatne dostawy - szeroką gamę produktów - możliwość budowania zespołu - szkolenia kosmetyczne - dodatkowe promocje do 80% taniej Wpisowe 0zł!! A PONADTO: prezenty dla nowych konsultantek! Woda perfumowana Beautiful Butterfly za 1zł i krem Nutra Effects za darmo! Później program startowy pełen niezwykłych prezentów! Zniżki na całe zamówienie 35% Chcesz dowiedzieć się więcej pisz sylwiaaa991@wp.pl lub pisz/dzwoń 796853389. Możliwość spotkania Śląsk - Ruda Śląska, Katowice, Zabrze, Chorzów, Gliwice, Świętochłowice.

Gość konsultantkaavon
Witam jeśli szukasz konsultantki z Białegostoku skontaktuj się ze mną :) e-mail WyslijWiadomoscHP@wp.pl ZAPRASZAM

Gość Ania avon pomorskie
Witam, jeśli chcesz zostać jedną z nas napisz. Wyślę Ci małą prezentację i wszystko opowiem telefonicznie lub na spotkaniu. Jeśli chcesz tylko zamawiać, nie ma problemu. Okolice pruszcza gdańskiego, tczewa, cieplewa, rusocina, PSZCZÓŁki. anmal88@wp.pl, 728587130, https://www.avon.pl/sklep/shopek

Gość sabina loder
Szukam osób na konsultantki okolice Chrzanowa,Trzebini,Libiaza,Olkusza i cala polska :) Chetnie odpowiem na wszystkie pytania : sabina.pyc@interia.pl lub telefon : 697442285 (rowniez sms) Pozdrawiam i zapraszam ! :)

Gość gość
Potrzebujesz pieniędzy? Chcesz mieć możliwości rozwoju? Mieszkasz w Sosnowcu lub w jego okolicach? Ta oferta jest dla Ciebie! Zostań konsultantką/em firmy Avon! Oferujemy: - brak opłaty wpisowej! - brak kar za nieskładanie zamówień! – sam decydujesz kiedy składasz zamówienia np. co katalog, co 2-3 katalogi, itp. - elastyczne godziny pracy – ty decydujesz ile czasu poświęcisz na swoją pracę - atrakcyjne zarobki – nawet do 40% od wypracowanego zamówienia - możliwość rozwoju/awansu – nawet do poziomu menadżera (dodatkowe korzyści) - darmowe szkolenia Dodatkowo: - Twój Pewny Start - w Katalogu 11/2015 masz możliwość zdobycia Wody perfumowanej Avon Femme Icon o wartości 76zł lub Full Speed Extreme o wartości 74zł za jedyną złotówkę! - atrakcyjne programy dla konsultantów - możliwość zakupienia kosmetyków nawet do 75% taniej - 100% satysfakcji z produktów AVON - możliwość zwrotów A oprócz tego dostaniesz ode mnie prezent niespodziankę na start! Jesteś zainteresowana/y? Potrzebujesz więcej informacji? Napisz do mnie! Odpowiem na wszystkie twoje pytania. Kontakt: sara-avon@wp.pl

Gość gość
Chcesz zamawiać produkty Avon bez pośrednictwa innych konsultantek, a co za tym idzie – dużo taniej? Załóż bezpłatne konto konsultantki w Avon, a otrzymasz zniżkę na kosmetyki od 20% do 40%. Czekają na Ciebie również świetne prezenty w programie powitalnym. A to wszystko bez zobowiązań! Program dla nowych konsultantek Zostając konsultantką nie zobowiązujesz się do zakupu kosmetyków na żadną narzuconą z góry sumę. Jeśli jednak chcesz otrzymać od nas dodatkowe prezenty na powitanie, to możesz wziąć udział w programie, w którym motywujemy Cię do składania zamówień na określone kwoty w czterech pierwszych katalogach współpracy. Aby się zapisać, napisz: mirela.lentzy@gmail.com okolice śląska :)

Tarnów i okolice woj. małopolskie Dziewczyny szukam konsultantek Avon. Jeśli zamawiacie kosmetyki Avon u kogoś to musicie płacić cenę katalogową a zostając konsultantką możecie mieć te same kosmetyki tańsze o 20,30 lub 40% i jeszcze dorobić pieniądze na drobne wydatki. Naprawdę warto. Ja zajmuję się tym już 10 lat i jestem bardzo zadowolona. Wynagrodzenie uzależnione jest od aktywności danej osoby. Można uzyskać od 20 do 40% zysku od sprzedanych kosmetyków. Obecnie Firma Avon przygotowała bardzo wartościowe nagrody dla nowych osób i dodatkowe pieniądze za polecenie znajomych działających w charakterze konsultantki. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy: katarzyna.konsultantka@wp.pl

Gość ReniaAvon123
Witam! Szukasz konsultantki dostępnej od ręki w Gliwicach i okolicach miasta. *Oferuje przyjazd do klienta lub ewentualne spotkanie u mnie lub w jakiś określonym miejscu. *możliwośc składania zamówienia przez facebook lub telefon jeśli jest się w pełni zdecydowanym. *Przy większych zamówieniach daje rabaty *jestem dostępna 7 dni w tygodniu *profesjonalna usługa i szybka *posiadam umowę i działam legalnie :) Jeśli jesteś zainteresowana pisz na facebooku do Renaty Witko lub dzwon pod numer :793 265 019

Gość gość
Poszukuję osób do pracy w firmie kosmetycznej Avon na stanowisku KONSULTANTKI! Oferujemy: -elastyczny czas pracy (sama ustalasz ile pracujesz) -elastyczne zarobki (tylko od Ciebie zależy ile zarobisz) -pracę w młodym zespole -szkolenia -narzędzia pomocne w pracy -darmowy sklep internetowy -darmowe katalogi i próbki na start -ciekawe programy zarobkowe i prezenty (w pierwszym katalogu otrzymujesz wodę Avon FEMME ICON) Jeśli jesteś z Warszawy, Ząbek lub Marek skontaktuj się ze mną na podany poniżej e-mail. Polecam, bo na prawdę warto usmiech.gif pracawawa.avon@gmail.com

Gość CzarnaMyszka303
Konsultantka Kamila-Rypin Zapraszam do składania zamówień. Działam na terenie Rypina i w okolicach

Gość gość
Wściekle namawiacie na zostanie konsultantką... A podobno mieliście tu ułatwić kontakt z KONSULTANTKAMI, które mogłyby zaproponować jakieś rabaty!! Po co pomnażać grono konsultantek do gargantuicznych rozmiarów?? Żeby haracze płaciły?? Na dłuższą metę firmie tez się tonie opłaci, bo zamówienia będą niewielkie, nie będzie obrotu... Na całej stronie jest ledwo jedna oferta kontaktu z konkretną konsultantką. Reszta to werbunek do pracy. Żenua!!

Gość Lubię Avon
Witam, kupię kosmetyki Avon z 40% zniżką we Wrocławiu. Byłam już konsultantką i nie chcę reaktywacji, tel.692485679. Pozdrawiam

Gość Zuzanna06
Jestem Liderem Sprzedaży i poszukuję zarówno nowych klientek jak i konsultantek :) Zuzanna Gabryś - Okolice Knurowa :) e-mail : zuzia.gabrys@gmail.com

Gość gość AF
Dzień dobry, jestem konsultantką firmy Avon. Przyjmę zamówienia z Trójmiasta :) Piszcie na: filipkowska-aneta@wp.pl, podam więcej danych kontaktowych. Pozdrawiam AF

Gość gość
Jestem konsultanka od niedawna. Zbieram zamówienia z okolic Wielgomłyn, Kobiel Wielkich oraz Radomska. Zapraszam do kontaktu poprzez e-mail: anetajedrzejczyk4@gmail.com

Gość Angelka2580
Witam . Jestem Liderem Sprzedaży z okolic Pogorzela, Szelejewo, Piaski. Szukam Chętnych osob ktore zaczną współprace ze mną jako konsultantka. Czekam na wiadomości angela.nnn@o2.pl

Gość gość
Witam chętnie nawiąze współpracę z klientkami oraz opsobami chętnymi do dołączenia do mojej grupy konsultantek w okolical Leszna/ Góry/ Rawicza/ Gostynia (wlkp całą zapraszam ) mój adres: krysia21011988@wp.pl tel: 721363543

Gość gość
Masz wolną chwilę i chcesz znaleśc zajęcie które, pozwoli Ci podreperować domowy budżet? Mam dla Ciebie rozwiązanie ZOSTAŃ KONSULTANTKĄ AVON. co zysuje konsultantka Avon: *Tańsze kosmetyki dla siebie i rodziny nawet 40% *Dostawa do domu w ciągu 48H *prezenty za złożone zamówienia *programy zarobkowe *prezenty powitalne *sklep internetowy - AVON Online *składanie zamówień przez internet *Dla najlepszych przywileje i możliwość rozwoju. wpisowe nic nie kosztuje a ze mną masz pewny start, pomoc i wsparcie :) (katalogi, poróbki, przewodniki) Nie czekaj zadzwoń tel 721363543 Napisz email: krysia21011988@wp.pl Daj sobie szansę przecież nie masz nic do stracenia nie czekaj

Gość gość
Szukam lidera z Torunia, chciałabym zostać konsultantką

Gość avonavon
KRAKÓW!!! Jeśli masz trochę wolnego czasu i chciałabyś sobie dorobić trochę pieniędzy, możesz zostać konsultantką lub liderem firmy AVON. Jest to szybka, łatwa i wygodna forma zarobku, a miejsce pracy wybierasz sobie sama. Korzyści zostania Konsultantką: *BEZPŁATNE wpisowe *kosmetyki tańsze nawet do 40% *udział w szkoleniach *możliwość pracy w domu *kontakt z ludźmi *dostawa pod wskazany adres Wymagania: *uczciwość *otwartość na ludzi *ukończone 18 lat lub zgoda rodzica Jeśli jesteś zainteresowana i chciałabyś się dowiedzieć więcej, napisz lub zadzwoń! :) email: izabelazurek95@wp.pl 575918601

Gość gość
Jestem konsultantką z Dąbrowy Górniczej; działam w okręgu 10 km.Mój email speedy1@op.pl lub 885353267