Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ragazzina85

Czy wypada odezwać się pierwsza do mężczyzny??

Polecane posty

Gość ragazzina85

Mam do was pytanie, otóż czy wypada napisać pierwsza do faceta smsa? Poznałam go kilka tygodni temu, wczoraj pierwszy raz poszlismy na randkę.Było super ale dzisiaj on milczy i się tak zastanawiam czy napisać do niego pierwsza smsa, czy czekać aż on to zrobi?

Pewnie większość Ci powie, żebyś poczekała, ale... ja bym nie czekała. Jak Ci zależy, to bierz sprawy w swoje ręce.

Gość ochronka kafe
mam wrazenia ze nie przypadł Ci do gustu :classic_cool:

Gość NIE NIE NIE NIE NIE
i NIE :classic_cool:

Posluchaj dobrej rady cioci Bronki - nigdy nie pisz w takich sytacjach pierwsza/ nie dzwon/ nie proponuj kolejnego spotkania. Byc moze facet Cie sprawdza jak bardzo Ci na nim zalezy i tylko czeka az sie odezwiesz. Zagraj mu na nosie i uzbroj sie w cierpliwosc. Bedzie Cie bardziej szanowal i o Ciebie zabiegal.

Gość ragazzina85
Nie znam go bardzo dobrze ale go polubiłam i miło spędzam z nim czas, kurcze nie wiem co robić.Boje się do niego napisać żey sobie nie pomyślał że się narzucam

Gość ragazzina85
bronka bez ogonka myslisz że faceci w ten sposób robią?Nigdy bym na to nie wpadła że on może mnie w ten sposób sprawdzać, ale być może coś w tym jest wczoraj cały dzień pisał do mnie i dzwonił a dziisaj cisza.

Bronka, sorry, mało jeszcze wiesz o życiu najwyraźniej. :) Takie gierki, to z gówniarzami można uskuteczniać.

Gość poczekaj az sie pierwszy odezw

Gość ronie
moze jest niesmialy, czy cos :o nie baw sie w zadne gierki jakie proponuje bronka

Gość ragazzina85
A zapomniałam dodać że on jutro wyjeżdża i wróci dopiero za 2 tygodnie moglibyśmy fajnie spędzić czas a on milczy ehh nigdy nie zrozumie tych facetów.

Gość ragazzina85
Jest nieśmiały.Poznaliśmy się w klubie chodził za mną całą imprezę ale nie podszedł dopiero ja podeszłam za namową koleżanki i jeszcze mi się przyznał że on nigdy by do mnie pierwszy nie zagadał

Gość ragazzina85
Ja mam swoje zasady i wiem że do innego faceta nigdy w życiu bym si epierwsza nie odezwała nawet by mi to przez myśl nie przeszło, ale z nim jakoś tak inaczej

ja bym nie pisała nawet jakby miał sie w ogole nie odezwać bo uwazam ,że to facet powinien pierwszy to zrobić

Kant dupy 🌼 Autorko, niesmialosc juz w tym momencie go nie tlumaczy - skoro zdobyl sie na odwage, zeby isc z Toba na radke, to chyba mniejszym "szokiem" bedzie juz wyslanie po tym wszystkim smsa ;) ;)

Gość ronie
jakie zasady? :o jak jest niesmialy, to czekaj dalej. Bo on na 99% sie nie odezwie. Nie dlatego, zeby ciebie sprawdzic, czy jestes desperatka (smiechu warte) ale wlasnie dlatego, ze nie ma odwagi.

Gość ragazzina85
Może i macie racje że lepiej nie odzywać się pierwsza, ale jak mnie to męczy nie wiem czy zrobiłam coś nie tak,czy może powiedziałam coś nie tak że milczy.Strasznie mnie to dręczy

Gość ragazzina85
ale nawet jakbym napisała jemu tego głupiego smsa a on mi nie odpisze?Ze wstydu się chyba wtedy spale

chociaż z drugiej strony faktycznie może byc nieśmiały , a niektorzy faceci czekaja aż to dziewczyna sie pierwsza odezwie i zaproponuje spotkanie wiem ,że to chore ,ale tak bywa

Bronka bez ogonka Musztardko, przezylam juz wystarczajaco duzo, zeby z czystym sumieniem napisac to, co napisalam Nie licytuj się na przeżycia. :) Zawsze robię to, co chcę, a nie to co wypada. Wierz mi, dobrze na tym wychodzę. Nigdy nie stosuję gierek z facetami, bo to bez sensu. Oni mają proste myślenie i zachowania charakterystyczne dla egzaltowanych panienek mają głęboko w dupie. :)

no mogło byc tak ,że z charakteru nie przypadłaś mu do gustu , ale jeśli czujesz ,że super wam sie gadało , nie byłaś spieta itd to wydaje mi się ,że nie masz sie czym przejmować

Oczywiscie, ze moze byc niesmialy. Ale po pierwsze primo - jak juz pisalam wyzej, zdobyl sie na gest zaproszenia dziewczyny na randke, co wymagalo o wiele wiekszej odwagi, a po drugie primo - przelamie nawet najwieksza niesmialosc, jesli naprawde mu zalezy :) Ja w dalszym ciagu obstaje przy swoim zdaniu, ale "to jest Twoj tron" :P :classic_cool:

Gość ragazzina85
Dlaczego faceci są tak bardzo skomplikowani?chyba nigdy w życiu nie zdołam zrozumieć ich toku myślenia.Wczoraj tak fajnie nam sie rozmawiało i nigdy bym nie pomyślała ze taki dziwak z niego że nawet jednego smsa nie potrafi napisać