Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona_mama

jaka jest prawidlowa temperatura u 8 tyg niemowlaka?

Polecane posty

Gość zaniepokojona_mama

moze ktos moze mi pomoc. moje blizniaczki nagle zrobily sie rozgrzane, placzace i spia o wiele wiecej, takim snem niespokojnym. maja stan podgoraczkowy 37,4-37,8. jaka jest prawidlowa temperatura u 8 tyg niemowlecia? dodam, ze nie sa widocznie przeziebione, brzuszek w porzadku. ale widze ze cos je trapi. co sadzicie?

37 moze byc o dziecka normalna ale lepiej pojedz na kontrol do lekarza po co sie masz martwic ... to zalezy od dziecka moj np mial 3 dniowke zadnych objawow i goraczka 40 st po 3 dniach zeszlo samo i wysypka ...

Gość moze im za ciepło

Gość temp zawsze normal
to 36,6

Gość zaniepokojona_mama
nie, za cieplo im nie jest. leza w samym body i marudza. ciezko je uspokoic, zazwyczaj same ucinaja mala drzemke zmeczone tym marudzeniem. do lekarza nie dam rady, jestem z nimi sama, maz na wyjezdzie a nikogo nie mamy by nam pomogl. oczywiscie, jesli do jutra sie nie uspokoja to bede musiala jakos to zorganizowac.

Gość zaniepokojona_mama
dzieki! tez tak wyczytalam.

Gość tak was podczytuję
mój mały ma normalną temp 37.2

Gość waniliaPyszna
moj ma zawsze 36,6 - 36,8 i jak ma wyzej to juz widze po nim ze cos mu dolega. a 37,4??? masakra to niemozliwe zeby taka temp mialo zdrowe dziecko, w zyciu!

Gość tak was podczytuję
różnie w życiu bywa więc nie mów nigdy.. Ja mam normalną 37.1 -37.2 syn ma taką samą. Czasem niższą, nie wyższą.

Gość 366 to norma u dorosłego
o ile nie ma zadnych innych objawów tobnie przejmuj się. Moj synek w pierwszych tygodniach tez miał 37 , 37,5, to była norma. Tez sie przejmowalam ale z tego wyrósł.