Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1zuzanna pytanko

chłopak czy dziewczynka ? czy to prawda że..?

Polecane posty

Gość 1zuzanna pytanko

hej dziewczyny czy to prawda ze jak sie wymiotuje , mam mdłosci w pierwszych miesiącach ciązy, zle samopoczucie...itd to będzie dziewczynka???????

Gość tak was podczytuję
nie

watpie u mnie brak wymiotow w 1 i 2 ciazy a mam synka i coreczke :)

Gość mimi8444
ja przy pierwszej ciazy mialam okropne mdlosci i wymioty i urodzilam chlpca -teraz jestem w drugiej ciazy nie mam wymiotow ani mdlosci jedynie co mnie to odrzucilo od mleka -ale niewiem co bede miala bo jeszcze jest za wczesnie .

w ogóle nic nie jest prawdą z tych zabobonów mówiących o tym, kiedy chopczyk a kiedy dziewczynka - ja mam niemal wszystko na odwrót, począwszy od jedzenia, skończywszy na wyglądzie

Gość eeeeeee glupotyyy
jestem mamą 2 dziewczynek, 1 ciąża=straszne wymioty przez 5 mies, bol kręgosłupa, napuchnieta cała, brzuch rozlany do okola , zgaga 2 ciaża=zero wymiotów, super linia, brzuszek jak pileczka, zero bólu, dobry humor, zero opuchnięć,zgaga wiec to sciema z tymi obawami

nie, to nie ejst prawda jak i to, ze jak ma sie szpiczasty brzuch... ładnie sie wygląda, badz brzydko... masz zachcianki an to czy an to... To wszystko jest nieprawdą.

Gość mama malego Danielka
Bzdura :) Ja mialam mego mdlosci, wymioty i wrecz fatalne samopoczucie do 14 tygodnia, a mam synka :)