Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy bo moze

powaznie pytam - czemu staraczki zawsze wczesie rano pisza

Polecane posty

Gość ciekawy bo moze

godzina ok 6 to na głównej stronie 10 najnowszysch tematów to właśnie od staraczek. ma to jakiś związek, ta godzina ze staraniem się o dziecko? od zawsze mnie to na kafeterii ciekawiło. siedzę często w nocy do rana i to zwróciło moja uwagę.. o co chodzi?? czemu ok 5-7 taka aktywność topików apropo macieżyństwa?

Gość moze sa po porannym stosunku
lub zdaja sobie wrazenia z nocy?

Gość no tez jestem ciekaw
niech jakas staraczka nam wyjasni

Gość mam-A.
ja wcale nie musialam sie starac, a tez przesiadywalam rankami :> i to byly dobre czasy, teraz ciagle "leeeee" i "leeeee"... pozdr.

Gość a ja tam wiem
no to chyba proste. staraczki piszą rano bo potem idą do pracy. a mamuśki rano to muszą oporządzić dzieci i chatę i piszą później.

Gość no ale tylko raaano
jes zalef postów starających sie o dziecko, o 22 czy np 17 czy 19 nie ma ich. a 6-0 pełno:/

Gość ja nie jestem staraczka
tylko mamuska i pisze rano poki dziecie spi, albo poznym wieczorem gdy juz mam spokoj, w dzien raczej zagladam sporadycznie

Gość trzymajcie mnie bo
nie PYTAM MAM tylko staraczki no kuźwa mać...już 10 odpowiedz"bo dzieci wtedy śpią i mąż już w pracy.." ja pytam KOBIETY STARAJĄCE SIĘ USILNIE O DZIECKO czemu ok -9 siedzą na kafe na topikach typu "kiedy będą dwie kreskiL(L(L(" odpowie mi ktoś?

Gość maciezynstwo
i zalef :D dobre

Gość to proste jak drut
Bo rano siedza na necie pija kawke przed pracą a potem praca, gotowanie, sprzatanie a wieczorem staranie sie o dziecko wiec tylko poranek zostaje. Poza tym rano pewnie mierza temperature no i pozniej pisza na kafe.

Gość bla bla bla staraczka
A po to żebys się dziwił/a. Jak tak bardzo zazdrościsz to też pisz sobie na kafe o 6 rano. Takie to trudne do zrozumienia?? Piszemy sobie z rana bo tak wstajemy, nie spimy do 10 czy nawet dłużej. Widać, że nie ma ktoś nic ciekawego do roboty i zakłada durny wątek z jakimiś pretensjami.

Gość jakimi pretensjami kobieto
zwykłe pytanie a wszyscy tu wietrzą prowokacje, podstęp lub zwykłę robienie sobie jaj:O pod tym względem kafe jest chorym miejscem. ZADAŁEM ZWYKŁE PYTANIE ludzie🖐️