Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony jestem

Wspolzycie w wieku 15lat

Polecane posty

Gość zmartwiony jestem

Otoz to moja dziwczyna ma 15 lat w marcu 2009 miala urodziny(ja teraz bede mial 18 lat(14 wrzesien)) wiec np jezeli znia bym seks uprawial ona by sie wygadala mogly by mi grozic konsekwkencje typu ppodejrzany o pedofilie;/ ? ale gdyby sie zgodzila na seks albo ona sama by chciala

Gość ggggggggggggggggbbbbbbbbbbbbbb
przeciez to jeszcze dziecko po co z nia jestes,zeby ja przeleciec ,bo z tego co piszesz to tak:O daj jej jeszcze czas

Gość obrzydliweeee
co z tego ze ksonczy 15 lat, idioto, to i tak zakrawa na pedofilie :O

Gość zmartwiony jestem
nie jestem poto zeby ja przeleciec kurwa i sam jestes idiotą;p po pierwsze niezamierzam wspolzyc a po drugie to bylo pytanie i nie jestem taki jak reszta 18 nastlatkow;p

Gość beddd
szkoda, a może 10 latki się czepisz

Gość zmartwiony bardzo
hahaha smieszne zreszta nawet niemozna spytac sie takich pytan bo wtym kraju to juz kazdy kto sie spoyta o cos takiego to pedofil i nie nie biore sie za 10 latki osobiscie preferujke maks 3 lata mlodsza

Gość zglaszam to na policje i moder
ty maly gnoju zglaszam topic na policje odechce cie sie pedofilu :O:O

Gość vedfff
teraz preferujesz 3 lata młodsze, bo ci żadna 4-5 lat młodsza nie dała, ale jak ci da to i 5 lat młodsza wygrzmocisz.

Gość zmartwiony bardzo
nie nie nie , i do pana pani powyzej przeparszam ale pedofilem nie jestem tak dla skrocenia niemnysle srodkowa czescia ciala ucze sie dobrze ,niepije niepale i nieimprezuje i nierozumiem was i niemam zamiasru sie klocic;/ jestem znia od miesiaca roktemu niechcialem znia byc i nieprzesadzajacie inieoceniajcie mnie jak nieznacie

Gość
Wiesz co, wydaje mi się,że raczej nie grożą ci żadne konsekwencje,bo o ile pamiętam, można współżyć od 15 roku życia (przynajmniej tak było w 2003 roku),ale nie wiem,czy niedawno przypadkiem nie zmienili z powrotem na 16 lat. Proponuję poszperać w internecie,a komentarzami się nie przejmuj; 15 lat to z reguły za wcześnie na współżycie dla dziewczyny,mówię pod kątem jej psychiki,ale to też żadna tragedia. Z drugiej strony to wasz wybór i jeśli świadomy i przemyślany,to życzę powodzenia.

Gość ale idiotaaa
i ty chcesz 15 latkę posuwać, znajdź sobie trochę starsza do bara bara i po problemie, zostaw gówniarę, bo ciebie jeszcze jej mamuśka do więzienia wsadzi, za to,ze ona nawet jak dobrowolnie będzie ci dawać.

Gość zmartwiony jestem
sluchajcie jezeli chcecie pisac komentarze typu chcesz ja posuwac to lepiej nic nie piszcie bo taka prawda nie jest ale ludziom brakuje takiegoczegos jak czytanie ze zrozumieniem trudno

Gość zmartwiony jestem
a jak chcecie pisac to napiszcie adekwatnie do tego co napisalem czyli konkretna odpowiedz (grozi lub niegrozi )ponizanie mnie od pedofila ,to ze wiekszosc 18 nastalowtkow tak mysli nie znaczy ze ja taki jestem