Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Reqres

Ludzie wkręcacie sie, dlaczego?

Polecane posty

Moje pytanie brzmi. Dlaczego to robicie? Wymysle za moment następna historie o tym ze tym razem jestem dziewczyną i chce zdradzic swojego faceta, albo ze on mnie zdradzil a ja go nadal kocham itp itd.... A Wy sie wkręcacie i opowiadacie o sobie, o swoim zyciu, zachowaniu, identyfikujecie sie z ofiarami badz autorami. Ludzie, 90% z Was to nieroby. Z tego 50% jest mowiac grzecznie OTYŁA i bez perspektyw na 2 połówke. Dlaczego tutaj siedzicie i wypisujecie brednie i wkrecacie sie zmyslonymi, wyssanymi z palca historiami ? Ja prowadze ostatnio swoiste badania , które wykorzystam w swojej pracy nt: "Świadoma naiwnosc człowieka".

A Wy sie wkręcacie i opowiadacie o sobie, o swoim zyciu, zachowaniu, identyfikujecie sie z ofiarami badz autorami. mow za siebie :-)

Gość ale...
generalizujesz bezpodstawnie.

To, w takim razie- co Ty tu robisz? Bo, że parce piszesz to Ci raczej nie wierze? :)

Nie generalizyuje. Ok są wyjątki, ale gdyby zebrac tak np z 1 miesiąca wszystkie posty Pana/Pani X - to by sie niezły zyciorys rozrysował. Czy ludzie nie macie naprawde lepszych perspektyw na zycie niz kafe?

Gość zależy kto co robi
Można siedzieć na kafe i odpowiadać na pytania innych gdy nie ma się co do roboty... Ja osobiście jestem chora, rozłożyła mnie grypa i kafe to obecnie moja jedyna rozrywka od 2 dni :P:P i liczę jeszcze na jakieś 2 :o

ja pierdziule.Pytasz o to a sam tu siedzisz? a ty nie masz lepszych perspektyw na zycie niż kafe? ja siedze, bo mi sie nudzi w pracy, i nikt mi tego nie zabroni...lubie poczytac takie pierdoły, i nikomu nic do tego:)

Gość jestes palantem
A z jakich badan wnioskujesz we ludzie otyli nie maja szans na aą polowke? W moim otoczeniu jest kilka takich osob i maja wiecej niz mozesz sobie wyobrazic.Tylko takie pustaki jak ty oceniaja ludzi po wygladzie.ŚMIESZNY JESTEŚ

Gość a ja wymyślam historie
na potrzeby twoich topików:P raz jestem samotną matką, raz zdradzoną kobietą, raz facetem lovelasem... :P także nie tylko ty masz bujną fantazję :D

"Świadoma naiwnosc człowieka". :) Reqres , cos mi sie zdaje ze ty "nieswiadomie" naiwny jestes ;)

ludzie tu siedzą z nudów a nie dlatego ze kafe to ich całe zycie... choć sa i tacy których mozna tu spotkac praktycznie 7 dni w tygodniu od 9 rano do 24... Ciebie tez tu czesto widze wiec mów za siebie :) przeszkadza Ci to czasem ktos chce pomóc i przytacza przykład ze swojego zycia? to jakas zbrodnia? przeciez ludzie sa tu anonimowi wiec mogą sobie pisac co chca. Taki jestes zbulwersowany ich zachowaniem? to po co tu siedziesz? zniżasz sie przeciez tym samym do ich poziomu...

Ladyeees - no ja ze wstydu to bym sie nawet nie przyznawał ze z pracy piszę. Jak mozna zatrudnic takiego pasożyta na jakies stanowisko ? A pozniej sie dziwimy ze w Polsce zyje sie jak sie zyje. Taki pasożyt zamiast pracować to żeruje na pracodawcy i bierze wypłate za nic. Oddałabys pracę jakiejs potrzebującej jej osobie. Wstydz sie. To godne potępienia.

Gość seminii
Reqres--zgadzam sie z Toba całkowicie co do opinii na temat osób klikajacych z pracy. Zawsze mnie raziło takie postepowanie ludzi.

Gość PISmaker
Zgadzam się! Jak można siedzieć na kafe w czasie pracy? Najpierw praca a później przyjemności ( A znaczy pierdoły)

uważaj na słowa mój drogi.tak jestem pasożytem, bo moja praca opiera się na pracy na komputerze, a jak nie mam nic do roboty to zamiast siedziec i dlubac w nosie to po prostu tu wchodzę i sobie jestem, takie to dziwne? tez tu jesteś non stop, co jestem to i ty tez jesteś, więc nie wypowiadaj się o kimś jak sam robisz to samo. kafe jest dla ludzi a ja jestem człowiekiem i mam prawo tu siedziec kiedy mam na to ochotę i nikomu nic do tego.

Gość djhvb
Reqres przestań umoralniać ludzi , tylko powiedz dlaczego sam robisz świństwo kradnąc czyjś nick. Przecież to nie jest w porządku

Nicka nikomu nie ukradłem. Nie mozna zalogowac sie na kafe na 2 takie same nicki. Kazdy z nich jest unikalny. NIe wiem o co Ci chodzi. Tzn wiem - o stopke, ale zapytanie padło o nick, wiec sie nie wypowiem :P

Gość jbjbsaqj
ladyeees--to Ty musisz byc juz nieźle uzalezniona od komputera,bo nawet w wolnych chwilach spedzasz przy nim czas.

tylko powiedz dlaczego sam robisz świństwo kradnąc czyjś nick. prawiczkow tez pytasz dlaczego wszedzie sie snuja z opowiesciami o swojej niedoli? :-) - cel identyczny

Gość fdfdgrgre
Reqres i Regres to ta sama osoba!!!!!!!! Ani razu nie zaprzeczył:D

Gość gbdgkj
ladyeees --i jeszce jedno,mylisz sie piszac,ze nikomu nic do tego,ze ktos surfuje po necie w pracy.Niestety koszty takiego bezproduktywnego surfowania po necie ponosza klienci,podatnicy..w zaleznosci w jakiej branzy i w jakim sektorze sie pracuje.

Gość mondra Kaśka
Reqres---ach mam rozumieć ze ten topik to czysta prowokacja:) a więc nie wkręcam sie i napiszę --miłej zabawy bezrobotny grubasie:P

nie ma to jak cenna rada do MONDREJ Kaski :) Wszystko wszystkim, moze i przeginam, ale pisanie z pracy to powinno byc karalne. To sie w głowie nie miesci jak mozna miec taki spotunek do pracy i braz za darmoche kase i zabierac miejsce innym. I załoze sie ze ta pani siedzi w jakims urzedzie i ma dupe wieksza niz stołek na ktrym siedzi i zabiera prace mlodej osobie po studiach. dziekuję.

Gość konkluzja mnie naszla
kiedy czlowiek sobie uswiadamia, ze to co robi jest niegodne:classic_cool:powinien odejsc:classic_cool: reqres, patatjajaj siem :(

Gość mondra Kaśka
Co do stopki,to wpisałeś jego @,a wiec wszystkie wiadomości dojdą do Niego nie do Ciebie. Gdybyś podał swojego @,a pisał w jego imieniu --paragraf:classic_cool:

Gość zepsuta poziomeczka
Reqresika zabolało widac ze jest zbulwersowanym bezrobotnym chlopcem po studiach ktorego nigdzie nie chcą:D:D:D a fuj:P

Gość mondra Kaśka
To nie tak reqresik i jeszcze pare nicków,---nie są pasożytami,nie wkręcają sie w kafe,no i oczywiście pouczają innych. bez nich kafe to samo zło:(

Gość reqres ty nawet nie masz
pomyslu na wlasny nick ! z cyzm do ludzi patalachu ?