Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minimoni

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość baron de drift
myślę, że najważniejsze jest coś co nazwałbym pokrewieństwem dusz które przejawia się we wspólnej wizji wzajemnych relacji, wspólnocie celów co radykalnie zawęża pole potencjalnych konfliktów z powyższego wynika także podobieństwo temperamentów i erotycznych zamiłowań po części także kwestie estetyczne w zakresie ubioru i wszelkich elementów, które dodają życiu erotycznemu smaku z tego powstaje silna więź, gdzie nie ma miejsca na przedmiotowe traktowanie obok pokrewieństwa (ale obok, nie gdzieś z tyłu) dusz ważna jest uroda czyli jeśli będzie pokrewieństwo dusz ale ani trochę nie podoba nam się dana osoba, to nic z tego nie będzie (oczywiście można popróbować ale ja nigdy nie miałem na to ochoty aby gwałcić się w tym względzie) tak to widzę i koniec i kropka w kwestii kobiety kucharki, damy i dziwki dama? nie wiem co to dzisiaj znaczy - niech będzie po prostu kulturalna kucharka? nie zależy mi na tym dziwka? :D ależ to wynika z pokrewieństwa dusz, więc mamy wspólna wizję erotyki, zatem ona jest taka, jakiej pragnę i pragnąłem i wzajemnie dziwka, sucz albo królewna jeśli kto lubi królewny ;)

Gość ubrane fakty
heheh Baron wczoraj najważniejszy był dla Ciebie wygląd,dziś dopisałes sobie do tego pokrewieństwo dusz? ja jednak wole skrót myślowy k lub m 3w1;):P

wcale nie pisal ze najwazniejszy wyglad, tylko ze tez jest wazny i ja sie z tym zgadzam, bo ten "ktos" musi nas jakos pociagac nie? bo tak, to z kazdym mozna by bylo sie zwiazac i nikogo bysmy nie postrzegali tylko jako przeyjaciela czy kolezanki.

Gość baron de drift
wczoraj sobie żartowałem dzisiaj napisałem na serio a jutro..? cześć sun :)

sorry ale jak czytam brpde, to mnie na wymioty zbiera jaksi sfrustrowany koles, którego chyba w szkole napietnowali:O masakra:O uciekac od takich nienawidze takich facetów!!!

Gość baron de drift
kolega broda został przez nas wygolony :D