Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Najlepiej sie zabarykadować i nie otwierać Ja psy puszczam dwa na szpicy i dopiero później ja sie fatyguje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 1 godzinę temu Nie ma żadnego picia do widzenia goście wychodzą z tematu. Opuszczacie już ten dom tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 92 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: w takich środowiskach wiadomości sie szybko roznoszą, może przyszedł po "pożyczke" No dokładnie, bo jak się nie kumplują to co mógł nagle chcieć. Dobrze, że nie otwierał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Lipedz traci grunt pod nogami, bo zaraz się okaże że Krejzi woli schizofrenika xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: zazdoscisz wszystkiego bo ta twoja krejze fo nie podbija i cie goni do kibla w tym czasie.. tak tak oczywiscie narzuca ci sie notorycznie i prosi cie o nudesy odczytales to przy pomocy tajemnych znakow bo znasz sie na red pilu z tiktoka wpisala na koncu zdania kierowanego do ciebie emotke i lysy knur z tiktoka mowil ze to znak ze baba na ciebei lecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Albo właśnie brak snu i jedzie na czymś Nie od dzisiaj pije alkochol. Na melinie piją upiją się idą spać i znòw piją. Co zrobić w domu ma meline. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu @wakanka1 Саша hej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie mieszkam w bloku, ale ty mieszkasz to wiesz specjalnie to napisalem pamietajac twoje sledztwo jak obwiescilas swiatu ze mieszkam w bloku jakby mieszkanie w bloku to bylo jakies przestepstwo tak mieszkalem w bloku kiedys to wiem a u ciebie na wsi nadal licznik macie za stodola ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Nie ma żadnego picia do widzenia goście wychodzą z tematu. Opuszczacie już ten dom tak Ja chyba mogę zostac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Ja nie pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 588 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mieszkam w bloku, ale ty mieszkasz to wiesz Radiowe liczniki działają wszędzie tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: tak tak oczywiscie narzuca ci sie notorycznie i prosi cie o nudesy odczytales to przy pomocy tajemnych znakow bo znasz sie na red pilu z tiktoka wpisala na koncu zdania kierowanego do ciebie emotke i lysy knur z tiktoka mowil ze to znak ze baba na ciebei lecie ? tylko sie nie zapluj, i tak sie nie dowiesz szczegolów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Lipedziowi już ślina leci z mordy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Temu jednemu tak bo jest nieobliczalny a znam jednego kulturyste co na cmentarzu leży Jak poszła fama że ziemię sprzedałeś , to będziesz miał wiecej takich wizyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Sam jesteś upośledzony. mozliwe wiedzialem ze siedzisz w krzakach przykro mi ale twoje kafe wyczyny kaza przypuszczac ze mozesz byc jednak niezupelnie w normie poza tym wlasnie sie przyznalas ze biegasz za lexem z nudesami skoro sama odebralas ze uposledzone to o tobie. Edytowano 1 godzinę temu przez IV Knur RP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Ovidio Lopez napisał: zazdoscisz wszystkiego bo ta twoja krejze do mnie podbija i cie goni do kibla w tym czasie.. Tak? Dobrze wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Leżak taki bogacz a wpieerdala.klopsiki xD i hoduje stolec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 28 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, _RC+ napisał: No dokładnie, bo jak się nie kumplują to co mógł nagle chcieć. Dobrze, że nie otwierał. Raczej sobie nie odpusci. @Leżak zamawiaj gaz pieprzowy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Jakie kafe wyczyny? Srun się rzuca do Elci a wy też Odbij lipedz palancie od fajnych kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Tak? Dobrze wiedzieć ostatnio cie pogonilem, widze ze dalej to przeżywasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Nie ma widmo, to teraz Krejzi startuje do lexa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: mozliwe wiedzialem ze siedzisz w krzakach przykro mi ale twoje kafe wyczyny kaza przypuszczac ze mozesz byc jednak niezupelnie w normie poza tym wlasnie sie przyznalas ze biegasz za lexem z nudesami skoro sama odebralas ze uposledzone to o tobie. Po pierwsze to nie w krzakach bo komentuje ten temat cały czas a po drugie odnosilam się do końcówki twojego wpisu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, IV Knur RP napisał: tak tak oczywiscie narzuca ci sie notorycznie i prosi cie o nudesy odczytales to przy pomocy tajemnych znakow bo znasz sie na red pilu z tiktoka wpisala na koncu zdania kierowanego do ciebie emotke i lysy knur z tiktoka mowil ze to znak ze baba na ciebei lecie ? Ale boli anus bo z tobą nawet narzeczona chyba nie chce pisać i woli namiotowca. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: tylko sie nie zapluj, i tak sie nie dowiesz szczegolów.. jestes jednak pocieszny lex moze elka wierzy w takie rzeczy ale oprocz elki to nie wiem gdzie ty takiego drugiego pelikana znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KochamĒlcię napisał: Nie ma widmo, to teraz Krejzi startuje do lexa xD Przecież Widmo pisze, tylko nie ma kota w awatarze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Oczywiście, lipedz to nudziarz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przecież Widmo pisze, tylko nie ma kota w awatarze No tak, sorry trochę jestem spowolniony przez te hejtowanie i mi się zwoje przepaliły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamĒlcię 3 Napisano 1 godzinę temu Wczoraj nie było widmo to Krejzi też nie było xD Krejzi wpada tylko wtedy gdy jej ukochany widmo jest tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: mozliwe wiedzialem ze siedzisz w krzakach przykro mi ale twoje kafe wyczyny kaza przypuszczac ze mozesz byc jednak niezupelnie w normie poza tym wlasnie sie przyznalas ze biegasz za lexem z nudesami skoro sama odebralas ze uposledzone to o tobie. 24/7 jesteś ostatnia osobą, którą podejrzewałbym o nie widzenie pełnych żalu wpisow małolata" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 92 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Jak poszła fama że ziemię sprzedałeś , to będziesz miał wiecej takich wizyt. Nom, tak mi się kojarzy to właśnie z typami z kategorii: "Ze mną się nie napijesz? Co już kolegi się wstydzisz?" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach