Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załzawiona21

JAKI TUSZ DO RZĘS NAJLEPSZY?

Polecane posty

Gość załzawiona21

Gość załzawiona21
interesuje mnie max factor 2000 calorie...dobry?chcialabym miec kruczo czarne rzesy dlugie i w miare grube lecz nie wygladajace na sztuczne.wytrzymalosc tez sie liczy

Gość 2000 calorie to najgorszy tusz
jaki miałam, serio! strasznie skleja rzęsy :o Najlepszy jaki miałam to wonder z oriflame. Nie kupuję kosmetyków z oriflame bo sa kiepskiej jakości ale ten tusz wygrywa ze wszystkich które miałam a używałam ich sporo

ja uzywam 2000calorie od dwoch lat i dla mnie jest idealny, a czarny byl dla mnie nawet zbyt czarny dlatego uzywam black/brown. Fakt ze przy pierwszych 3 uzyciach naklada sie go za duzo na szczoteczke ale pozniej jest juz super:)

Gość dla mnie 2000
byl ok ,calkiem dobry , nahjlepszy jak na razie Max factor False lash effect, po tym Lash Architect ,a po tym wlasnie 2000, ale zobacz sobie na www.wizaz.pl poza tym itak musisz na sobie wyprobowac ,bo jak sama widzisz dla kazdego co innego....

Gość weronikaaaaaaaaaaaa
Takze chcialabym sobie sprawic jakis inny tusz do rzes. Chcialabym aby baardzo wydluzał i pograubiał rzesy, aby w efekcie były takie, ze wygladało by to nienaturalnie. Prosze o pomoc, jesli mozecie.