Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az sie patrzy na was zle

pytanie do ciezarnych dziwnie ubranych

Polecane posty

kurcze Sabiness masz identyczny termin porodu jak ja ale tydzien mi sie nie zgadza.

podajecie przykłady innych kobiet, dużo ważących, 40-letnich, chudych itd., ale ja nie bardzo rozumiem o co w nich chodzi, bo i owszem - jesli koboieta jest mocno krągła, to tak samo jak ciężarna, powinna wiedziec, ze nie wszystko jej pasuje i ubierac się stosownie do figury. Jesli babka ma 40-lat i nogi niepierwszej jakości ;), to też powinna sobie darowac miniówki i nie straszyć ludzi. No dla mnie to proste jak budowa cepa i nie rozumiem skąd te głupie przykłady wyczucie taktu to podstawa, nieważne czy jest się ciężarną, grubą, chudą czy 40-letnią - proste

fisiowna-- to zalezy od owylacji, kazda kobieta ma inny cykl... a Ty w ktorym jestes? ja zaczelam teraz 19 :)

fisiowna-- to zalezy od owylacji, kazda kobieta ma inny cykl... a Ty w ktorym jestes? ja zaczelam teraz 19 :)

Gość PinaColada86
co za durny topik, moim zdaniem kazda kobietka w ciazy wyglada wspaniale :*:*:* przykladem tego moge byc ja prosze bardzo, brzusio jest piekny i trzeba go eksponowac!http://img198.imageshack.us/i/dsc00161mepregnant.jpg/co za durny topik, moim zdaniem kazda kobietka w ciazy wyglada wspaniale :*:*:* przykladem tego moge byc ja prosze bardzo, brzusio jest piekny i trzeba go eksponowac!http://img198.imageshack.us/i/dsc00161mepregnant.jpg/

PinaColada86 - Masz 100% rację!! Każdy brzuszek dający schronienie maleństwu jest PIĘKNY!!!! Piękna fota!! pamiątka dla dzidziusia :))

Gość na pewno nie jest
piękny fizycznie, nie czarujmy się.:o

Gość A eksponujcie go sobie
byle pod ubraniem a nie goły!:p

Gość karolcia JP24
a co tobie do tego jak sie kto ubiera ????????????? tez jestem w ciazy i nie zamierzam nosic ciuchow ciążowych bo dobrze sie czuje i wyglądam w normalnych !!!!!!!!! a tobie proponuje leczyć kompleksy u Paychiatry za pomocą tabletek !!!!!!! a nie ubrań!!!!