Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ksiezniczka9080

SPRZEDAM sliczną suknie wizytową dla niuni na 98cm

Polecane posty

Gość co to za szajs pytam was
ale szajs!!!!!!!!!!!!!!

Gość a co to znaczy
efekt bąbki? :O Matko jedyna wystawiasz przedmiot na aukcji i walisz takie byki :O

Matko co to za koszmar :( :( nawet jakbyś mi dała te 120 zł i tą sukienkę to bym nie ubrała w nią dziecka :O koszmar!!!

Gość weszlam z ciekawosci
bo moja córcia nosi ciuszki w takim własnie rozmiarze. Cóż o gustach sie nie dyskutuje. Mnie osobiście ta sukienka sie nie podoba. Nie mam nic przeciwko przebieraniu dziewczynek za ksiezniczki bo sama stroje oja dziewczynkę, ale wole jasne pastelowe kolory i delikatne materialy. Moze zrób córce fotke w tej sukience bo czasem to co na "wieszaku" nie wyglada tak jak na człowieku. Moze faktycznie to ubranko ładnie sie prezentuje na dziewczynce bo na tych fotkach wygląda jak z tanich ciuchów.

Gość obrzydliwe te perełki
widac ze tanie ciuchy :-/

Gość no rzeczywiście
coś jej się popieprzyło. kilka sztuk ciuchów i wysyłka 22 zł? to w czym ona je wysyła, w metalowej skrzynce?:D bo ja za większą ilość dałam na poczcie 11 zł, a pudełko wzięłam za darmo z supermarketu;) kobieto nie przesadzaj jest kryzys, troszkę oszczędniej!!!:D

Gość jhyjuk
nie kupuje NIC co ma w tytule -DLA NIUNI :o

Kurde dziewczyna napisala ze ma sukienke do sprzedania a wy jedziecie po niej jak po swini! A wlasciwie to gowno wam do tego co i za ile ktos sprzedaje. Jeszcze moze wy bedziecie komus ustalac ceny. Popukajcie sie w te swoje puste łby!!!!!!

Gość do kryszki
wlasnie dzieki takim sugestiom autorka topiku bedzie wiedziala, co moze zmienic, aby naprawde znalezc nabywce.

Ale autorka nie prosi was o rade jak znalezc nabywce!!!!!!!! Tylko dala ogloszenie o sukience!!!!!!! To wszystko!

Gość autorko ale te spodnie
w zestawie z brązowym sweterkiem są brudne :O aż wali po oczach...

Gość do kryszki
ale to jest forum, gdzie ludzie wymieniaja sie opiniami. gdyby autorka miala odrobine rozumku, to ogloszenie zamiescilaby w specjalnie przeznaczonym do tego dziale ( topik "kupie, sprzedam, oddam..."), gdzie zagladaja ludzie chcacy cos kupic lub sprzedac. autorka zamiescila linka do swojej aukcji w zupelnie nowym topiku pod haslem i my ta jej chec sprzedazy komentujemy, proste;)

Wiecie co dawniej na kafeteri mozna bylo znalezc napradwe fajnych sympatycznych ludzi,a teraz jak sie czyta wypowiedzi takie jak te to rece opadaja jaka wies weszla na kafeterie. Dobra uciekam bo normalnie zaraz wyjde z siebie! A autorki jest mi szkoda ze dala tutaj ogloszenie. Bo normalego nabywcy to ona tutaj nie znajdzie. Tutaj wszyscy ubieraja swoje pociechy w ZARA :) Twierdzicie ze to lumpy z anglii ciekawe skad taka znajomosc towaru????????? Czyzby czeste wizyty w lumpach?

A jeszcze dodam ze wszystkie wypowiedzi sa pisane przez POMARANCZOWYCH. A to juz mowi samo za siebie! Obludni,złosliwi,fałszywi a co najwazniejsze ANONIMOWI!!!!!!!!!! Bawcie sie dobrze!

Gość do kryszki
kotus po pierwsze zara to nie jest zadna marka, kto choc troche orientuje sie w modzie, ten wie. po drugie, wwszyscy w internecie jestesmy anonimowi, kolor nie ma tu znaczenia. czy ty swoje posty podpisujesz z imienia i nazwiska?:D

Gość to i ja do kryszki
nie przypominam sobie aby kafeteria komukolwiek nakazywała posiadanie czarnego nicka! Jeżeli uważasz, ze czarny nick sprawia, ze jesteś lepsza i nieanonimowa to gratulacje, jesteś the best! I tak się tu miastowa panienko (wnioskuję z twojego wpisu odnośnie panującej tu wsi) nie unoś bo dostaniesz zadyszki! AMEN!

Gość sliczna jest
moja corcia ma podobna:)

Gość mama laury2008
Bardzo lubie ten kolor jesli chodzi o wizytowe sukieneczki! Pieknie sie prezentuje!!!! :)

nie wszyscy, nie wszyscy bo ja tez wyraziłam swoje zdanie i to na CZARNO jeśli już mamy być aż tak dokładni ;) ;) chociaż nie wiem co to zmienia....bo co......, teraz mnie znasz czy przez to uważasz że nie jestem anonimowa??????????:P a sukienka jest okropna i to jest moje,prywatne i osobiste zdanie a jak się komuś podoba to mi nic do tego..... to jest forum więc samo przez się rozumie się iż można tu wyrazić swoje zdanie.....

Gość w jakim sklepie to kosztuje
119zł? u mnie na bazarku sa po 35

Gość moze tak podbijemy oladalnosc
bo ekstaze ktos ma :D