Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam dalej robic z nią

Moja dziewczyna mnie bije

Polecane posty

Nie pierwszy raz sie to zdarzyło.Po prostu kiedy powiem coś nie tak, zrobie coś nie po jej myśli, zaraz bije mnie pięścią w twarz albo dostaję plaskacze(kilka z rzędu). Ostatnio nawet przy znajomych, powiedzialem że może pójdę z kumplem w sobote na siłownię, to nawet nie zaczekała, aż się z nimi rozstaniemy, tylko odrazu plaskacz , bo ona wtedy chciała jechac ze mna na zakupy. Mam już tego dośc chciałbym się z nią rozstac, ale boję się że jak powiem koniec to mnie zabije! Był ktoś kiedyś w podobnej sytuacji?

to znaczy?

Gość jak to nie wiesz
zeby jej te raczki ucial:-)

Ale czy to jest normalne zeby laska tak sie zachowywala?Mówi niby że mnie kocha, że jestem taki męski, ale jak jej cos nie pasuje to zawsze dostaje w twarz, a jak sie juz naprawde zdenerwuje to zaczyna mnie kopac. Mam tego serdecznie dosc:(

Gość Krzychu82
Mnie terz bije, kopie ale nawet czasym mnie wyzywa

Gość Ulalalallalalalallalaa
zdarzylo mi sie uderzyc faceta;/ Wiem ze nie jest to przyjemne, ale naprawde bylam wsciekla. nie ma dobrego powdu by kogos uderzyc, nie powinno takich sytuacji w ogole byc. Twoja dziewczyna przesadza juz na maxa. zerwij jak najszybciej.

Gość prawiczy prawiczek 28
rzuć ją. Cyba że to lubisz. Pełno perwertów było by wniebowziętych jak by ich baba tłukła.

Gość bziummmmmm
Ja też bije swojego faceta ale bez przesady nie daje mu z liścia, ani z pięści! Tylko poprostu klepie go mocno po Klacie,plecach, PUPIE;D..., jak coś powie nie tak, WIEM, ZE TO MU PRZESZKADZA, ale ja poprostu nie moge sie powstrzymac, ogolnie teraz bardzo to mnie podnieca, i np.mam takie fantazje, że leje faceta po twarzy i szczegolnie po tylku, albo ja dostaje klapsy(jestem psychicznahaha) ;P!!! Powiem tyle, ja np w dzieciństwie byłam bita przez rodziców;/ i myśle, że ALBO JA TO PODNIECA, ALBO POPROSTU BYŁA BITA W DZIECINSTWIE PRZEZ RODZICOW I TO POPROSTU TAK ODBIŁO SIĘ NA JEJ PSYCHE. POROZMAWIAJ Z NIĄ O TYM!!!

Gość kzyniu 82
tez codziennie obrywam bo jestem wedlug niej gnój smierdzacy co mam zrobic

Porozmawiaj z nią poważnie, ona też na pewno nie czuje się dobrze z tym co robi.

Gość I BARDZO DOBRZE
i dobrze jakby ci slodzila to pewnie bys mial ja gdzies. Niech cie bije ile wlezie!!! Nalezy ci sie! zreszta jak szystkim facetom

Gość I BARDZO DOBRZE
wypierrdalaj bo tobie tez dam plaskacza w pysk i kopa w dupe cepie jeden

Gość I BARDZO DOBRZE
Dlaczego? hmmm o sprawach oczywistych nie chce mowić. Ale skoro jestes chetny i moge się na tobie wyzyc wiec wyobraz sobie ze kopnelam ciebie tam gdzie powinnam :classic_cool:

Gość Ja kiedyś
Tak się na swojego faceta wkurzyłam że walnelam go z całej siły lalka od córki i wiesz co on na to? Oblal mnie piwem. Potem się przeprosiliśmy i Więcej takich sytuacji nie było.

"i dobrze jakby ci slodzila to pewnie bys mial ja gdzies. Niech cie bije ile wlezie!!! Nalezy ci sie! zreszta jak szystkim facetom" hehe nastepna ktora nie nawidzi facetow ciekawe co takiego jej zrobili :D

Oczywistych dla Ciebie może i owszem, ale np. dla mnie już nie :), zatem bądź na tyle miła opowiedz w czym Ci faceci nie pasują? ... Zaś co do Twojego kopniaka, to jeżeli zrobi Ci to przyjemność mogę sobie to wyobrazić... Ajjjjj!!!, jak boli!!!

Gość I BARDZO DOBRZE
Od razu lepiej :) nawet się uśmiechnęłam... No dobrze, niech Ci bedzie nie wszystkich facetów należy bić, ale niektórych za to z nadmiarem

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak Cie teraz uderzy po prostu oddaj jej, niech zobaczy jakie to jest poniżające, nie daj się !!

Gość I BARDZO DOBRZE
Oj różne rzeczy... Jakbym miała wymieniać wszystkie złe to by się trochę nazbierało tego :o Np kłamstwa co prawda nie wiem w jakim celu, bo np nie pytalam o nic a ten mi kit wkreca sam z siebie :o

Gość superbitch
bije cie bo sama marzy bys jej chlasnal w ryja. gdy to zrobisz to sie uspokoi 🖐️

Gość I BARDZO DOBRZE
Wiem... Staram się być ostrożna. Znam tego człowieka kilka lat i nigdy nie pomyslałabym... Mimo wszystko dziękuje Tobie :)