Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksi307

2 pytania do dziewczyn które rodziły w eskulapie

Polecane posty

Gość roksi307

Witam :) mam pytanie do dziewczyn które juz rodziły w eskulapie i sa bardziej zorietowane niz ja:P a wiec tak, byłam dzisiaj na konsultacji i zapłaciłam 410 zł, czy poniose jeszcze jakies koszty po porodzie? Do porodu sa równiez potrzebne wyniki morfologii, moczu i hbs czy moge miec je wpisane do karty ciazy przez mojego lekarza prowadzacego (nie z eskulapu) czy musze meic te oryginalne z labolatorium> z góry dziekuje za odpowiedz:)

Gość
płacisz tylko 410zł i wystarcza wyniki badań wpisane w karte ciąży

Gość roksi307
Dziękuje:) A Ty rodziłas przez cc czy naturalnie?

Gość roksi307
No to wiem:) 8 pazdziernika mam to zrobic, a termin mam na 14 pazdziernika:) A Ty tez placilas te 410 zł? Bo moja kuzynka jak rodzila tam to na poczatku placila tylko 70zł ale to było rok temu więc moze sie zmienilo

Gość roksi307
czy do tego badania ktg musze byc na czczo? bo cos mi sie o uszy obiło

Ja tam idę 6.10 na poród:D Tak ja tez płaciłam 410zł i jeszcze płacisz za to ktg i więcej już za nic płacisz.Kolezanka tam niedawno rodziła więc mam najświeższe info:) Co to ktg nie musisz byc na czczo.Ja jadę tam 23.09 na 17tą więc raczej bym nie dotrwała do tej godziny bez jedzenia:D

Ja tam idę 6.10 na poród:D Tak ja tez płaciłam 410zł i jeszcze płacisz za to ktg i więcej już za nic płacisz.Kolezanka tam niedawno rodziła więc mam najświeższe info:) Co to ktg nie musisz byc na czczo.Ja jadę tam 23.09 na 17tą więc raczej bym nie dotrwała do tej godziny bez jedzenia:D

Gość roksi307
To super:) dziekuje za informacje i oczywiście zycze powodzenia:)