Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rocznikowo 91-

matura 2010--studia.... ZAPRASZAM roczniki 90 i 91

Polecane posty

Go艣膰 kamcia fajne bejbe ze mnieP
no tak tylko zeby jeszcze jakas prace znalezc:P ja np. chce byc bogata wiec sie musze troszke naglowkowac, bo pieniazki same nie wpadna a z czegos trzeba zyc:P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 rudka90
Ja zdaj臋 matur臋 w przysz艂ym roku. I wybieram si臋 na resocjalizacj臋 zaocznie albo na UJ w Krakowie albo do Katowic na U艢.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamcia fajne bejbe ze mnieP
no mozna np costam projektowac,przepuszczac projekty do budowy itp

Udost臋pnij ten post

siemka co tam s艂ycha膰? ja wybieram ju偶 temat prezentacji z j.polskiego i si臋 waham mi臋dzy 4 tematami bo 偶aden mi tak do ko艅ca nie pasi :O ale na co艣 trza sie zdecydowa膰... poza tym mam mn贸stwo "kartkoweczektescik贸wsprawdzianikowpowt贸reczek" blehh:O:O:O

Udost臋pnij ten post

ja tak samo, a jeszcze ca艂a masa nauki na fakultety :o a co do temat贸w maturalnych to nie wiem czy wybra膰 co艣 z tej pierwszej cz臋艣cie gdzie jest tylko literatura czy co艣 z cz臋艣ci o j臋zyku :o bo tak naprawd臋 to 偶aden mi si臋 nie podoba :D

Udost臋pnij ten post

hahahah matura a wytacy wszyscy peni ze ja zdacie nie zapomnijcie ze matme macie obowiazkowa:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rudka90
Wiem, ale moja kochana profesorka od matmy robi nam powt贸rki materia艂u, wi臋c nie powinno by膰 tak 藕le:)

Udost臋pnij ten post

na 30% zaliczy膰 matur臋 z matmy to nie jest 偶aden wyczyn, zw艂aszcza, 偶e ta obowi膮zkowa b臋dzie podobno jak dla debili :o wi臋c ja nie wiem z czego tak si臋 cieszysz, ka偶dy kto umie czyta膰 i pisa膰 i chocia偶 troch臋 si臋 porzygotuje zdaje matur臋 na te marne 30% :O

Udost臋pnij ten post

ee tam nie ma co si臋 na zapas martwi膰 i panikowa膰-tylko zabra膰 sie za funkcje,ci膮gi i wielomiany :O:O:O ja sobie znalazlam tak 4 tematy kt贸re ewentualnie ewentualnie ;)

Udost臋pnij ten post

ja tam mam ju偶 ewentualne plany jak nie zdam,trudno zreszt膮 czemu mia艂abym nie zda膰:P a prawda jest taka ze wystarczy troszk臋 pracy w艂o偶y膰 nieco wcze艣niej i si臋 przygotowa膰 ni偶 gdyba膰 a nic konkretnego nie robi膰:)

Udost臋pnij ten post

maruda-ja s艂ysza艂am wersj臋 ze jak % nie zdanej matury z matmy b臋dzie duzy to ju偶 rocznik 92 nie b臋dzie jej zdawal tylko chyba maturzy艣ci 2012 (obecne klasy 1 w liceum) ale kto ich tam wie:O teraz np. okazuje si臋 ze na rozszerz.polskim ma byc czytanie ze zrozumieniem -cho膰 od 1 klasy m贸ili ze nie b臋dzie tego na rozszerzonej:O

Udost臋pnij ten post

ponoc jak nam pojdzie kiepsko a z ich tam niby statystyk tak wychodzi to zmienia wycofaja obowiazkowa matme za 4 lata albo za 3

Udost臋pnij ten post

z ich sstatystk wynika ze kiepsko nam p贸jdzie :D te偶 mi geniusze-wystarczy popatrze膰 na ubieg艂oroczne wyniki matur z matmy kt贸ra by艂a dla ch臋tnych :D -na fakultecie z j.polskiego twierdzono ze nie b臋dzie na rozszerzonej tylko jedynie na podstawach,tak ponoc by艂o napisane w informatorach z OKE:O jak to m贸wi moja kochana historyczka-o tym co obowi膮zuje na maturze dowiemy si臋 po 4 maja:D

Udost臋pnij ten post

e tam, matma podstawowa to jak test gimnazjalny ; ) Ja w艂asnie drukuj臋 sobie liste temat贸w na ustny polski. Cholera, za du偶o tego, nie mog臋 sie zdecydowac

Udost臋pnij ten post