Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukając odpowiedzi...........

dlaczego kobiety tak bardzo boją się rozwodu?

Polecane posty

wlasnie ta porazka czy nie gorsze bedzie poczucie przegranego zycia z nieodpowiednia osoba? ludzie dziwnie mysla

Gość Kaaalina_
Tamari, tak, im sie udalo. Ale ilu jest ojcow, ktorzy tego naprawde chca?

tak i niestety dzieki kafe wiem ile jest glupich kobiet nie potrafiacych samodzielnie myslec bezcenna rzecz:-O

Gość Kaaalina_
Tamari wlasnie ta porazka czy nie gorsze bedzie poczucie przegranego zycia z nieodpowiednia osoba? ludzie dziwnie mysla Tamari, dlaczego przegranego? Przeciez uczymy sie na bledach i wyciagamy wnioski. A to moze byc tylko korzystne dla nas.

zawsze szczery ma zawsze jakies ale.... i prorblemy hehheh kalinka nie przejmuj sie ten typ tak ma i bardzo dobrze ze ojciec tez ma obowiazki co do swoich dzieci a co w PL ojciec to nie rodzic?? owszem !

Gość mondra Kaśka
Zs ma rację ,matki z przekory nie raz utrudniają życie mężczyznom,którzy chc ą sie opiekować dzieckiem po rozwodzie.Na szczęscie od tego są odp instytucje prawne ,które im pomagają :)I dziecko dostaje rodzic bardziej odpowiedzialny

Gość Kaaalina_
zawsze szczery tylu ile kobiet, ktore by sie na to zgodzily to prawda

ale ja bym z nim na pewno nie mieszkala dalej jak by mnie zdradzal to tylko wygoda ze utrzymanie domu macie na pol - finansowo

a nie bedzie przegrane jesli spedze zycie z kims z kim mi zle? pomijam to ze moge miec udane zycie towarzyskie czy kariere rozpatruje to tylko pod wzgl zycia uczuciowego

Gość i wszysto na temat ....
dlaczego kobiety tak bardzo boją się rozwodu? 10:29 szukając odpowiedzi........... nie kochają się nie rozmawiają brakuje bliskości brakuje czułości nie sypiają ze sobą nie widać już żadnej szansy dla ich związku do tego mąż zdradzał, a moze i nadal zdradza oboje niezależni finansowo dlaczego kobieta boi się odejść? dlaczego tkwi w takim związku? 10:30 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery - opinia publiczna - "dobro dzieci" - gorycz osobistej porazki

princesko, pamietajac ostatni topik, w ktorym rozmawialismy, dobrze radze, ostroznie dobieraj slowa, bo latwo moze wyjsc szydlo z worka, a jak sie zapewne zorientowalas nie rozmawiamy tu o japonkach, saszetkach i dresach :-)

Kalino czytam Twoje wypowiedzi i nasuwa mi sie mysl,ze ejstes fajna i rozsądna chyba.Masz układ,ja go nie neguję.W sumie myslalabym podobnie jak TY,ale jednak jakos nie wiem czy odnalazlabym sie w czyms takim...Nie potafilabym zyc niby razem ale osobno,przed ludzmi grac-towbrew mojej glupiej czasem naturze i sklonnosci do szczerosci....Z 1 strony podziwiam bo jak czytam to sobie mysle,ze musiscie byc rzeczywiscie dojrzali i musiscie wiedziec co chcecie a czego nie...Nie wiem czy jestes wyrachowana.... Pozdrawiam

Zs ma rację ,matki z przekory nie raz utrudniają życie mężczyznom,którzy chc ą sie opiekować dzieckiem po rozwodzie i jednoczesnie kolezankom placza jak to ich eks ma dobrze, bo moze sobie prowadzic kawalerskie zycie

Gość Kaaalina_
hehehehe no tak, troche odbieglismy od zasadniczego tematu. Oprocz wymienionych na poczatku dyskusji dodac trzeba jeszcze jeden - wiara. I wynikajace z niej przeswiadczenie, ze malzenstwo zawiera sie "na dobre i na zle".

okropnienstwo:-O ludzie zapominaja o jednym w czasie przysiegi padaja slowa o milosci, wsparciu itd? pozniej siebie olewaja ale rozwiesc sie nie rozwiada bo nie wypada

Gość Kaaalina_
iza--- Dzieki. Wierz mi, ze na poczatku nie bylo to latwe. Ale mozna, jak sie naprawde chce. I z tego jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam

Gość mondra Kaśka
taaa pewnie niech sie wszyscy rozwioda ,matki zabiorą ze sobą dzieci i zyją pod mostem:) to takie łatwe jak sie o tym pisze:)

I z tego jestem bardzo zadowolona. to sie chwali, mi naturalnie nasuwa sie automatyczne pytanie, czy dzieci maja nowego wujka i nowa ciocie?

Gość Kaaalina_
Tamari tez tego nie rozumiem, ale wiem, ze dla niektorych to wazny argument.

Gość mondra Kaśka
Zs doczytałam,ale emocje wzięły górę:P

z ta oopinia publiczna to jest cos typu strach ma wielkie oczy normalni ludzie pozniej nie maja odwagi sie wtracac i jakos nie jest tak zle z tym

Zs doczytałam,ale emocje wzięły górę a to przepraszam a co do kalinki (jasne, ze to nowy temat) - ciekaw jestem, czy nie meczy was oboje to, ze skrywacie swoje uczucia do niunkow przed dziecmi, i gracie przed nimi teatr w domu

Gość Kaaalina_
zawsze szczery to tylko przekora, czy jednak kompletny brak umiejetnosci czytania ze zrozumieniem? Ludzie musza sie nauczyc zyc po wypadkach, po stracie reki czy oka, inni musza sie nauczyc od nowa zyc po stracie kogos bliskiego, a jeszcze inni musza to zrobic po zdradzie. I dobrze, jezeli to nowe zycie powoduje jak najmniej szkod u siebie i innych. Nie sadzisz?

Gość mondra Kaśka
Zs zosTaw Kalinkę w spokoju,toż to przykład samotnej matki:P ide