Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estetyka

Kobiety ciężarne w za małych ubraniach

Polecane posty

Gość estetyka

...burza moje poczucie estetyki rzygac sie chce jak sie widzi te wielkie dupska i wypchane bebechy na kazdym kroku A wystarczyłoby sie ubrać przyzwoicie w jakas luzna tunikę i wyglądać jak ziemianin a nie4 jak zmutowany kosmita jednak to prawda ze ciąża to odmienny stan i odmienny sposób myslenia i braku samokrytyki Dajcie innym zyc bez obrzydzenia i ubierzcie sie sosownie do swojego stanu bo w tym za małym sweterku wyglądacie jak okupantki MOPSu

Gość jestem w 9 mc
i tez tak uwazam

Gość estetyka
jak się wam tak bardzo wasz OBRZYDLIWY brzuch WAŁKI NAD BIODRAMI i dupsko podoba to chodźże sobie po chałupie nago ale jak idziesz miedzy ludzi to weź pod uwagę ze coś ,co dla ciebie jest ładne dla innych jest obleśne!!!!!!!!!!

Gość bo teraz taka moda
że w ciąży koniecznie baby wciskają się w najmniejsze rzeczy, które na nie wchodzą. Też uważam, że to obrzydliwe, niestetyczne i tyle. Jeszcze nie tak dawno ciężarna miała specjalną sukienkę, tunikę itp. i wygladała schludnie, przyzwoicie i ładnie. Zresztą teraz jest cała masa pięknych rzeczy ciążowych, no cóż ale lepiej się wcisnąć w zamałą bluzeczkę i mini...

Gość mimak
podpisuję się obiema rękami pod tym co wyżej:)

Gość kaskadka
ale to juz bylo. Poza tym nie podoba sie nie patrz. Proste

Gość Eestetyka
stram sie nie patrzc------------ to zrozumiałe ale czasem sie nie da bo takie monstrum niestety rzuca sie w oczy i zaburza działanie układa pokarmowego ja na serio mam mdłosci na taki widok kiedys któras bedzie miała pecha i puszcze na nia pawia juz sie jakiejs oblesnej moj nick spodobał??

Gość mamammamma
dobre sobie tuniki rozmiaru namiotu co najmniej już na sam widok tego czegoś odechciewa mi się zakupów. a poczucie estetyki moje burzą ludzie którzy nie wiedzą do czego służy mydło. ci którzy mają zwały tłuszczu bez ciąży itp.

Gość ja bym się nie czepiała kobiet
w ciąży, za to zastanawiają mnie laski, które w ciąży nie są, ale tłusty bebech im się z przodu trzęsie, a nad za małymi rurkami wylewa im się tłusta opona nie mieszcząca się pod kusą bluzeczką. Moim zadniem to jest o wiele bardziej nieestetyczne, zwłaszcza że większość tych dziewczyn to nastolatki. Dziwię się ich matkom, że je w ogóle z domu w takim stroju wypuszczają... Dziewczyny, patrzcie czasem w lustro, to nie boli!

wiesz co - niektore kobiety nie stac zeby kupowac sobie nowe ciuchy co pare tygodni, a brzuch i nie tylko szybko rosnal. wiec chodza ile sie da w tych samych ciuchach albo kupuja za duze zeby byly na dluzej