Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolinka 74

to byly cudne dni i tyle

Polecane posty

Gość jolinka 74

Bylismy razem 4 lata.Bylo raz dobrze,raz zle,rozstawalismy sie i znowu godzili. Po ostatnim rozstaniu (2 miesiace przerwy)zeszlismy sie w czerwcu.Bylo super.Pod koniec lipca przyznal sie ,ze wczasie tej przerwy poznal dziewczyne i ona teraz jest w ciazy.!!! Zalamalam sie,ale nadal go kochalam.On mowil,ze tez mnie wciaz kocha.! ,ze z tamta zakonczyl zajomosc,ze nie maja juz kontaktu. Wczoraj pogrzebalam w nocy w jego komorce,bo ostatnio nie lezala juz na wierzchu i cos podejrzewalam.Byly tam sms od niej.np.ze tez go kocha i teskni !!!W torbie znalazlam jakis papier ze spoldzielni,gdzie sa jego dane,ze sklada podanie o mieszkanie 3-pokojowe w innym miescie.(70km od naszego miasta). Rano pojechal do pracy jak spalam. Nie mam z nim dzis kontaktu,bo wylaczylam swoj telefon. Gadam z siostra,z kolezanka i chodze jak pijana. One obie mowia,ze to palant.Ale ja nie moge w to uwierzyc. On przyznal mi sie,ze tamta jest w ciazy.Przeciez jakby chcial to by to ukryl.Mowil,ze ja jestem ta jedyna i zawsze bede. Boze,co robic???

Gość no nie wierze
i ty się jeszcze zastanawiasz??? juz go masz na kłamstwie- mówił że nie ma z nią kontaktu a tu pisza sobie wyznania miłosne. dziewczyno daj sobie spokój tym palantem- troszke pocierpisz i Ci minie i będzie tylko lepiej. mówię to z własnego doświadczenia.

Ten związek nie ma już sensu. Nie żyj marzeniami !!!!!!!!!! Jeszce ułożysz sobie życie na nowo i będziesz szczęśliwa.

Gość jolinka 74
Mysle tylko czemu od razu nie zerwal ze mna jak tamta w ciaze wpadla...Chcial byc ze mna,mowil,ze tamtej nie kocha...

Gość jolinka 74
Ja przezywalam tak jego zdrade,wybaczylam mu,a bylo mi tak ciezko z tym.A teraz dowiaduje sie,ze gral na 2 fronty...mial mnie tylko do seksu?

ale z tego co piszesz to on cie dalej oszukuje - daj sobie z nim spokoj zanim ty nie zajdziesz w ciąże !!!

Gość TiJey
jesli masz resztki honoru w co wątpię , kaz mu odejść.Jak trzeba być ustą lalunią,zeby wiedzac ,ze facet zmajstrował dzieciaka innej przyjąć go z powrotem, Jak mozna dac sie omamić słowkami? trzeba miec rozumek niewele wiekszy od kubusia Puchatka.

Gość TiJey
czy 74 to twój rocznik? stare durne bebsko z ciebie.

Gość czarpoma
daj se na luz nim tobie zrobi dziecko .najwyrazniej jedna to dla niego za mało.bzykac mu sie chce i tyle