Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielskiewrota

FACET PRZY PORODZIE A SEX

Polecane posty

Gość anielskiewrota

moj pół roku zarzekał sie że nie ma mowy....nie namawiałam ...jak chodziłam z kroplówką po korytarzu w szpitalu to człapał za mną i że raczej nie bo tego bo tamtego...powiedziałam OK..jak przyszło co do czego wparował na sale i gapił sie prosto w krocze;/.. połozna dalej dalej czarne włochy widac!!!!.....kur....widział jak mała wychodzi...przecioł pempowine....i...nie widze zeby mu to zaszkodziło...wrecz przeciwnie...na kazdym kroku mowi mi ze mam sexy ciałko, non stop chce siekochac:>...a jak u was to było/

Gość gwergwergwe
A dlaczego miałoby mu to zaszkodzić? Czy ty widząc np jego zranienie, potem już nigdy nie chciałbyś go tam dotykać po zagojeniu? A może w ogóle odeszłabyś bo zobaczyłaś jak cierpi i że krew mu leci? Doprawdy... niektóre kobiety same robią z facetów ułomnych.

u mnie bylo jak przed ciąża tez mąz był przy porodzie,tez przecinał ale powiedział ze co prawda wygladało jak u rzeznika ;) ale nic to nie zmienia i nie zmieniło

Gość PysiaQ
ciemnota z ciebie...akurat facet kumpeli zostawił ją bo za duże przezycia...nie znasz sie praktycznie na temacie to nie zawieraj głosu;)....pytanie do lasek ktorych faceci byli przy porodzie