Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralikowa

Prosze poradzcie kiedy test?

Polecane posty

Gość koralikowa

Witam:):) Ostatni okres mialam 7.08. Cykle mam około 36 dniowe. kochałam sie w owu. tydzień po tym zobaczyłam na bieliźnie plamke krwi wraz ze sporą ilością śluzu. Myślałam , ze moze zaczą sie okres ale to była tylko jednorazowa plamka krwi. Doszłam do wnoisku, że może to być zagnieżdżenie się zarodka. I teraz moje pytanie . Kiedy od zagnieżdżenia zarodka moge wykonać nawcześniej test aby byl wiarygodny? Miala ktoraz z was tak dziewczynki? :)

Gość testy robi sie
najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki

Gość czarpoma
ja robiłam tydzien przed i miałam juz dwie kreseczki

Gość koralikowa
a jak wiem że od zagnieżdżenia zarodka mineło 3 dni to beta z krow wyjdzie?

Gość dajcie spokojjjjjjj
jak dla mnie powinno juz cos wykazac,ale najlepiej wstrzymac sie do daty miesiaczki.mozesz sprobowac,jezeli nie zal Ci pieniedzy na test.mnie wyszly dwie kreski na 3 dni przed okresem,a test robilam popoludniu.

poczekaj do dnia spodziewanej @ będzie większe prawdopodobieństwo test powinno się zrobic nie wczesniej niz 14 dni po stosunku

Gość ja z podobnym problemem
do @ jakies trzy dni ale nie wytrzymałam i kupiłam test - zrobię jutro rano. Myślicie, że pokaże stan faktyczny?

Gość dajcie spokojjjjjjj
test moze,a nie musi wykazac jutro rano.mnie w kazdym razie wykazal na 3 dni przed @.daj znac jakby co jaki wynik.masz jakies objawy ciazowe?

Gość koralikowa
oo to ciesze sie , ze nie jestem sama z takim czyms:) ja nie mam wcale objaw ale zastanawia mnie ta malutka plamka krwi z tym śluzem. A ty jakies masz?:)

Gość dajcie spokojjjjjjj
a ze mna to bylo tak,ze jeszcze testu nie zrobilam,a juz wiedzialam,ze jestem w ciazy:)udalo nam sie z mezem w pierwszym cyklu staran...ale ja zawsze bylam bardzo zasluchana w swoj organizm i kiedy pojawily sie pierwsze objawy takie jak bole krzyza,bole brzucha i lekkie zawroty glowy to juz wiedzialam.objawy niby na @,ale jakos tak inaczej bylo.teraz jestem w 12 tygodniu:)

ja czekalam do @ i dopiero jak sie nie pojawila to na drugi dzien test, kreseczka byla tak slabiutka, ze pewnie by wczesniej nie wyszlo wiec szkoda nerwow