Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Pieluchomajtki

Polecane posty

Która z was mamy uzywa i jakie poleca? Ja zaczęlam 4 miesiace temu i jestem bardzo zadowolona,sa chłonne.wygodne i ładne.

a co amsz na mysli piszac "pieluchomajtki"? chodzi ci o te z wymiennym wklądem czy o pieluszki które sie zakłąda jak majtki (takie jak te do pływania)???

aaa no to ja już nie uzywam (opanowalam sztuke sikania na nocnik- podobnie jak moja córka ) ale synek uzywa takich z tesco- są tansze niz te oryginalne pampersowe a bardzo fajne. Dla córci tez je jakis czas kupowałam. czy są ładne? nie wiem z prodzu maja króliczka który wskakuje na zółwia a z tyły pupe króliczka i zadek zólwia :D:D ale lątwo sie je sciaga zeby malucha posadzic na nocnik i to ich wielkaa zaleta a jeszcze wieksza nie trzeba klasc dziecka zeby zalozyc pieluche.

nie nie kochana gratuluje ze opanowałas metode sikania na nocnik ;) ja to juz normalnie do klozetu robie haha

używałam z Pampersa podczas nauki korzystania z nocnika łatwiej i szybciej się zdejmowało, ubierało a jak zakładałam małej an noc,tłumaczyłam, ze to też majteczki generalnie byłam na tak