Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffhhhfhfhf

Cesarskie cięcie to NIE PORÓD

Polecane posty

Gość weroniśka.w
jakby ci wyskrobali gówno z dupy tez bys napisała ze się wyprówniłas? nie- to jednej z was cytat. Zupełnie nie na miejscu. Porównujesz to z porodem i cc? ale poród jest przed krocze a wyciagnięcie dziecka przez innych z brzucha. Więc nie porównuj odbytu ze ktos kupe wyjmie to to samo co się sama wypróznisz- bo to jest to samo bo z jednej dziury idzie.

Gość mmnmmmmb
Ja również uważam, że cc ro nie jest poród.

ale macie problemy :O Zwał jak zwał, na jedno wychodzi - dziecko jest z matką, doszło do rozwiązania i koniec. Co mnie to obchodzi, jak to nazwą? Oby wszystko ok. było

Tak, tak, tak... :D Tak śmieszy mnie ten temat, ze zgłosiłam go do usunięcia :classic_cool: Głupia, jałowa dyskusja, w której i tak nie dojdziemy do porozumienia. Każdy ma swoje zdanie i swoje racje. A najlepsze jest w tym to, ze bierzesz się za to, co nie powinnaś. :O A poród kleszczowy, czy próżniowy to co...? :classic_cool:

Ja probowalam urodzic syna naturalnie i wilam sie w skurczach przez 23 godziny. Skonczylo sie cesarka pod narkoza. No jak to nie byl porod to ja przepraszam :O

jakkolwiek rozwiązanie nie będzie przebiegalo, to zawsze się mówi i wszędzie w papierach jest, że dziecko się URODZIŁO danego dnia i roku, a nie ROZWIĄZAŁO się - proste

Gość wędzona makrela
W kolędzie jest "że panna czysta ze panna czysta PORODZIŁA syna". Czyli porodzila to tylko co urodziła. Poród to tylko co urodzenie. Czy wobec tego dziecko z cc nie ma prawa obchodzic urodzin, bo sie nigdy nie urodziło? Ma obchodzić "12 rocznicę rozwiazania w wyniku cesarskiego cięcia"? Kurwa nie ma to jak sie kłócić o idiotyzmy i czepiac byle czego

Gość wędzona makrela
nie "tylko co", tylko "tyle co" miało byc

Eeeee, to jesli nie uda mi sie urodzic "normalnie" tylko przez cc i ktos spyta: kiedy urodzilac lub czy urodzilas, to mam powiedziec: nie urodzilam?:) wyciagneli mi dziecko z brzucha?:)

fasola, nie wyjeli, tylko wydobyli :classic_cool: Jak koleżanka spyta sie : o, urodziłaś...? Musisz odpowiedzieć: Nie, nie urodziłam, lekarze go wydobyli :classic_cool:

Gość śmieszkka
buhahahahahaha, co za idiotyczny temat........:D:D Cięcie cesarskie jest to poród zakończony właśnie cięciem cesarskim..........jakie debilki muszą tu pisać skoro nie wiedzą:D

Gość O kurcze.....
wychodzi na to, ze dzieci z cc sie nie rodzą!:D odkrycie na kafe!:D

Dobra, mam nadzieje, ze mi nie wydobeda, tylko ze bede nalezec do tych szczesciar i rozerwie mi d...pe przy porodzie, zebym mogla sie zakwalifikowac do tej grupy:)

Gość Ano wlasnie to czemu
w fachowej literaturze medycznej pisze się - poród zakończony cieciem cesarskim?

Gość buahahahhahaaaaaaaaa
co za kretynka zalozyla ten temat ?? W buraki glupia piizdo

Gość porod naturalny za to
za to porod drogami natury tez nie jest naturalny, jesli sie korzysta ze znieczulenia czy jakichkolwiek innych mechanicznych lub farmakologicznych form usprawniania porodu... to co, ile z was rodzilo naturalnie?:P

Gość pomijam fakt że to prowokacja
ale poród to poród- nieważne jakim sposobem, najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe. A poza tym wiadomo krowa, która dużo muczy daje mało mleka...więc autorko przestań muczec bo masz gówno do powiedzenia!

Gość gfhghhghg
Hahahah wmawiajcie sobie dalej :D Od kiedy to przecięcie brzucha i wyjęcie z niego dziecka to poród? :D HAHAHAHHAHAH dobre :classic_cool:

Gość xxll
autorko tematu , czytając twoje posty mam wrażenie ze jesteś nienormalna idz się leczyć a nie pisz takich kretynogennych rzeczy , wogóle nie masz pojęcia o tym co piszesz wiec się nie wymądrzaj byłaś w ciąży 9 miesięcy poczułaś kiedyś ruchy swojego dzidzi , rodziłaś ze masz tyle do powiedzenia, chyba nie masz co z sobą zrobić że zakładasz takie durne topiki , daj sobie na wstrzymanie , temat faktycznie do usunięcia

gfhghhghg - zal mi Cie...Pomysl co czuja dziewczyny, ktore bardzo chcialy urodzic SN a ze wzgledow medycznych musialy rodzic CC. Ja rodzilam SN ale w zyciu nie powiedzialabym zadnej kobiecie czegos takiego. Albo jestes bardzo mloda i glupiutka albo rodzilas SN i po prostu zazdroscisz kobietom, ktore rodzily przez cesarke. W obu przypadkach wspolczuje Ci.

A ta dalej ma wiele do powiedzenia i pierdzieli głupoty :o nie odpowiedziałaś mi an pytanie. Co z porodem kleszczowym, i próżniowym..? :classic_cool: No szukaj, szukaj w google :P Porozmawiamy jak już będziesz miała dzieci, bo w tej chwili masz niewiele do powiedzenia w tym temacie :P Chrzań dalej jeśli to Ci pomaga :classic_cool:

Gość jhjhhgghgh
Niczego nie będę szukać, bo mam lepsze rzeczy do roboty :classic_cool: Śmieszy mnie tylko, że dorabiacie jakieś ideologie do moich słów, a ja tylko twierdzę, że CC to nie poród, i tyle :) Aha, i ktoś tam pisał, że jestem młodziutka i głupiutka - proszę bardzo, pisz co chcesz :) ale jednak bardziej głupituka jest dla mnie jednak dorosła kobieta, która mówi "dzidzi" :D

Gość hhghghghghg
"albo rodzilas SN i po prostu zazdroscisz kobietom, ktore rodzily przez cesarke' Nie wiem, jak można zazdrościć TAKICH rzeczy... jeśli wszystkie matki są takie puste jak ty, to aż boję się pomyśleć, co to będzie za te 10, 15 lat.

Gość a co z dzieckiem
urodziło się czy nie jak matka miała cc? Bo jezeli cc to nie poród to o dziecku tez nie mozna chyba powiedziec, ze sie urodzilo :D

Gość xxll
głupiutka to jestes ty autorko i jesli nie masz dzieci to nie chrzań nie spotkałam wiekszej kretynki od ciebie

Gość A mi to wisi jak to nazwiemy
i tak cc jest lepsze od sn.:p

"Niczego nie będę szukać, bo mam lepsze rzeczy do roboty" taaa, lepsze rzeczy do roboty :D :D :D Właśnie widać :D :D :D :D :D :O :P I siedzi taka na ciąży, porodzie i macierzyństwie, choć ma lepsze rzeczy do roboty :D :D :D

Gość jjjjhgjhjhjgjg
Bo lubię patrzeć na waszą frustrację ;D Czyli kobieta, która leży a lekarz ją rozcina skalpelem rodzi, tak? :D

Gość xxll
dziewczyny nie ma sensu odpowiadac na posty tej kretynki skoro ma z tego taki ubaw i mysli ze nas tym frustruje to jest nienormalna, wystarczy przeczytać jej ostatni post- siedzi taka z nudów przy kompie a nie ma zielonego pojecia o czym pisze- podyskutowac mozna na kazdy temat ale z kims na poziomie