Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbara999

Ciąża czy tylko urojenia????

Polecane posty

witam was drogie użytkowniczki mam do was pytanie staramy sie z narzeczonym o dzidzie ,ok 7 dnia od owulacji (kochaliśmy sie wtedy) było mi strasznie zimno choć każdemu cieplusio było ,byłam osłabiona(czy możliwe zeby to była implantacja zarodka???? od około tygodnia boli mnie żoładek ale nie zawsze,(przeważnie wieczorkiem),zauwałyłam na jednym cycuszku żyłki lekkie,boli mnie w podbrzuszu czasem lewy jajnik,mam zwiększone wydzielanie śliny,ale mam brązowy upławy,nie jest ich dużo ale są ,tak od ok.tygodnia, czy jest możliwe że zaszłam w ciąże?????? P.S miesiączkuje mniej wiecej co miesiąc,czaem troszke wczesniej czasem ze dwa dnmi pożniej,ale mniej wiecej co miesiąc,teraz miesiączke powinnam dostać mniej wiecej za ok2-3 dni.

Gość lekkie urojonka
to za wcześniutko, żeby cokolwieczek stwierdzić musisz poczekać do terminku okresiku i jak minie to zrobić teścik ciążowy, a najlepiej teścik z krwi :) żaden z objawików, które opisałaś nie są wyznacznikiem zajścia w ciążę :)

bardzo dziękuje za odpowiedź,wiem ze za wczesnie,ale ponoc niektóre kobiety wiedzą juz ze sa w ciązy od tak wczesnych dni,ale ja juz trace nadzieje na to że kiedykolwiek bede mama . ale cóż nie wolno sie poddawać,ja nigdy sie nie poddaje