Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anoano

Czy moge być w ciąży??

Polecane posty

Kochałam się z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia tzw.stosunek przerywany, (wiem wiem to żadna metoda) mój chłopak nie skończył we mnie ale i tak cała cipkę na wierzchu miałam w spermie .mam regularny okres co 26 dni, jutro powinien się pojawić, ale niestety nie mam takich sygnałów jak zawsze (ból piersi, powiększenie brzucha) że zbliża się okres.jedynie to wcześniej troszkę bolał mnie brzuch i teraz mam takie uczucie wilgoci .Czy sądzicie że mogę być w ciąży???? chciałabym:)

Gość Poczekaj do jutra
I będziesz wiedzieć. Zrób rano test i wszystko będzie jasne. Tu nikt ci odpowiedzi na takie pytanie nie jest w stanie udzielić bo niby jak mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży czy nie...

Gość tak możesz być w ciąży
'Kochałam się z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia tzw.stosunek przerywany, (wiem wiem to żadna metoda)" a jak myślisz ? seks w dni płodne bez zabezpieczenia - zwykle tak postępują kobiety, które chcą zajść w ciążę jak wytrysk był na pochwę, to plemniczki szybciutko myk i w śluzie płodnym spokojnie sobie popełzną do jajowodu i poczekają na owulację, a może nawet spotkają po drodze gotowe już do zapłodnienia jajeczko no jasne, że możesz być w ciąży :) masz 50 % szans "Kochałam się z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia" - i ty się jeszcze pytasz, czy możesz być w ciąży ?????????????????

Gość tika tika
no tak cieszę się na samą myśl bo złapiesz chłopa na dziecko

chyba Cie pogieło!!!! jesteśmy razem 3 lata i obydwoje chcemy!!! najlepiej oceniać , pomimo tego że gówno wiesz!

Gość i kto tu głupi
jak chcecie obydwoje dziecka to po wuj stosowaliście stosunek przerywany

Wcale nie musisz być w ciąży. I nie masz 50% szans - totalna bzdura. W normalnym cyklu u zdrowej kobiety z pełnym stosunkiem w dni płodne jest tylko 25-30% szans na zapłodnienie. A ty masz jeszcze mniejsze bo wytrysk był na zewnątrz. Plemnikom bardzo cięzko jest pokonać drogę do jajowodów i praktycznie większość z nich umiera zanim nawet tam dotrze. Wytrysk na zewnątrz poważnie utrudnia sprawę. Szanse jakieś są ale nie bądź rozczarowana jak nie będziesz w ciąży. Nie zdziwiłabym się jakbyś nie była.

Gość no dokladnie
to chcecie dziecka czy nie?? jak tak to po co stosunek przerywany?

Gość gwiazdkagda
witaj ANOANO:) Uważam że to czy jesteś w ciązy to naprawde małe szanse ale to ocyzwiście sprawa indywidualna któ¶a zależy od organizmu każdej kobiety:) Ja od odstawienia tabletek przez 5 miesięcy kochałąm się całkowicie bez zabezpieczenia z moim chłopakiem bo oboje chcieliśmy mieć dziecko i często o tym rozmawialiśmy i dopiero po tych 6 miesiącach nagle się udało:) Tyle tylko że wiem jedno- żeby nie wierzyć jak facet mówi że kocha i chce mieć dziecko bo mój niestety własnie okazał się takim typem:( jeszcze nie odszedł odemnie ale od samego poczatku udaje ze wogule tej ciązy nie ma, jestem teraz w 12 tygodniu. Cały czas słysze ze on strzelił sobie samobója i był głupi....nie rozumiem go bo przecież zapewniał że kocha i chce mieć ze mną dziecko... ah ci faceci.. aha i jestem z nim już dwa lata więc zastanów sie pożądnie czy napewno cchecie mieć dzidziusia i jesteście na to gotowi:) Pozdrawiam