Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Askasjjjaaa

I nie poronie nigdy!!!!!!

Polecane posty

Gość Askasjjjaaa

Próbowałam już wszystkiego!!!! gorące kąpiele, ciężkie rzeczy do dzwigania, nawet lodowate kąpiele,a ciąża nadal jest!!!! już niewiem co zrobić!!!! Dodam: jestem w 4 tyg ciąży, facet mnie zostawił a byłam z nim rok,nie mam rodziców do pomocy,nie mam nikogo prócz 80 letniej babci.Nie mam pracy,bo jeszcze sie ucze,w tym roku matura.Chcialabym sama poronić!!!! a nie moge!!! pomóżcie mi!!!!!!

Gość Askasjjjaaa
mam urodzic te dziecko? i jak sobie poradze!!!! postaw sie w mojej sytuacji

chyba nie masz dobra w sercu tyle kobiet pragnie miec dzieci i nie moze bo ronia każdą ciąze a y tu z takim tekstem wyskakujesz Nie zycze twojemu dziecku zeby sie urodzilo i miało taka matkę jak ty wstretna kreaturo bez serca Nie masz pojecia jaki to ból poronic dziecko i nie tylko psychiczny Nie masz pojecia jak to jest gdy po nogach ceknie ci krew,albo kiedy rodzisz do klozetu w pełni uformowane dziecko.nie masz pojeca jak widzisz jak dziecko leci z ciebie w strzepach,reka,noga,głowa... tego własnie chcesz? chcesz zwijac sie w bólu na kozetce szpitalnej,gdzie nikt ci nie pomoze?chcesz aby zabrali cie na oddział i wyskrobali t co w tobie zstanie? trzeba było sie zabezpieczac

Gość sadcasdcasdc
Wprawdzie nie poroniłaś ale za to może uszkodziłaś płód (np zaczątki układu nerwowego gorącą kąpielą). Nie prowokuj tutaj cieżarnych i matek tylko idż na "Płodność,ginekolog" i zapytaj o aborcję.

Gość asfasfas
Jedna nie chce dziecka, inne chce. Z powodu tego że jedna nie chce, nie można oczekiwać że wszystkie nie będą chciały dzieci. I tak samo z powodu tego że jedna chce, nie można oczekiwać że wszystkie też będą chcieć.

pewnie urodzisz to dziecko ale juz jest chore - dzieki Tobie - jak mozna z czyms takim zyc

Gość ktos_1188
idz do lekarza, powiedz o co choci i w jakiej jestes sytuacji. za 200 zl mozna uzyskac pomoc, jak sie potargujesz. na pewno ponizej 1000 zl. w ostatecznosci wez pozyczke. jak bylas z nim rok, powiedz mu co sie stalo i niech ci pomoze znalezc pieniadze.

Gość wez chocby kredyt w prowidenci
i to zalatw "normalnie"

Gość idz do lekarza
albo sa stronki women on war czy jakos tam stad mozesz zamowic ale to tez niebiezpieczne bo grozi krwotokiem sa tez leki na bole stawow one powoduja aborcje w gazecie wszystkie oferty typu wywolywanie miesiaczki to wczesna aborcja podzwon osobiscie odradzam ci aborcje mam malenstwo jestem mloda i nigdy bym nie usunela zobaczysz usmiech slowo mama i zapomnisz o calym trudzie .napewno nie bedzie latwo z dzieckiem i w twojej sytuacji ale zdecyduj sama czy jestes za zyciem dziecka czy przeciw.