Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna ze staraczek

Lekki BÓL w podbrzuszu po owulacji...oznaka wczesnej ciaży???

Polecane posty

Gość jedna ze staraczek

Witam Was:) Mam pytanko do przyszłych mam i tych starajacych sie;) W ten weekend miałam dni płodne, byłam 3 dni przed owulacja...Kochałam sie z moim mezem wielokrotnie przez weekend...oczywiscie nie zabezpeczam sie bo mam juz swoje lata i czas na dzidziusia:) Od czasu owulacji boli mnie podbrzusze jak na @ ale nieco łagodniej...od wczoraj moje sutki sa lekko wrazliwe na dotyk...dodam, ze mialam te objawy zawsze ale na kilka, 2-3 dni przed miesiaczką...nigdy na 12 dni przed... Dodam,ze od poniedziałku lecze zapalenie pecherza Furaginum. Jak myslicie, to mozliwe, zebym juz COŚ czuła? Ja jestem bardzo wrazliwa i na kazda zmiane mocno reaguje, nawet na zmiane pogody... bede wdzieczna za wlaczenie sie do dyskusji;)

Gość jedna ze staraczek
To powinnas ten tes powtórzyc:) Mojej kolezance 1 tes tez wyszedł negatywnie:) Kup sobie Bobo-test jest bardzo dobry albo smigaj do labolatorium na beta HCG z krwi-bedziesz miala pewnosc;) Rozmawiałam wczoraj ze znajoma i ona mi powiedziała, ze miala taki bół jak doszło do zagnieżdzenia;) Mnie pozostaje czekac...dodam, ze dzis rano na dekoldzie miala mnóstwo krostek z ropa, takich malutkich... Ja juz nie wiem czy sie wkrecam czy co;)

Gość ilka_66
no to powtorze, moze jutro kupie :) troche mi nadzieja wrocila po twojej wypowiedzi :) ja mieszkam na wsi i bardzo dostepu do laboratoruim nie mam.. mnie tez wysypalo, na dekoldzie jak nie mialam to teraz mam mnostwo.. mam tez ogromny apetyt, co chwila jestem glodna.. myslisz ze w teoretycznym 5 tygodniu ciazy test by sie pomylil?

Gość jedna ze staraczek
Nie jestem znawczynia ale moze sie myslic, to tylko test;) Takie sytuacje sie zdarzaja;) Ja juz tyle sie nasłuchałam, że głowa mała... Moja inna kolezanka miala miesieczke do 4 miesiaca a o ciazy dowiedziala sie podczas klasycznej cytologii;)))nie miala najmniejszych objawów;) Zycie potrafi zaskoczyc... Jakby nie było cos musi byc powodem braku Twojej @ Jak tes bedzie negatywny, wybierz sie do lekarza, moze Ci cos poprostu dolega...czego nie zycze!

Gość martysianeczka
Jedna ze staraczek ja też tak miałam. Objawy zaraz po owulacji, ból piersi. Odrazu po owu uczucie jak przed @. I jestem teraz już w 5 miesiącu ciąży :) A i jeszcze jedno, jeżeli się staracie to współżyjcie najlepiej co 2 dni, najczęściej to raz dziennie w dni płodne, bo cześciej nie ma sensu, plemniki nie dojrzeją tak szybko i nasienie nie jest wartościowe. Powodzenia i cudownego uczucia dzidziusia w brzusiu życzę :)

Gość ilka_66
no to faktycznie, pelna niespodzianka :):) mam nadzieje ze Tobie sie udalo zajsc w ciaze i ja bede mamusia :) bo od stresu napewno mi sie miesiaczka nie spoznia, gdyz nie mam powodow do tego. ja tez sie naczytalam wiele na ten temat, ale niegdzie nie ma nic konkretego. No trudno zrobie pojutrze test i sie okaze.

Gość jedna ze staraczek
martysianeczka Ja przeczytałam Twój test, to mi sie az goraco zrobiło;)) Dziekuje za rade;)

Gość jedna ze staraczek
miało byc Twój tekst:D kurde,tylko test mi w głowie:D

Gość jedna ze staraczek
kurde jak ja wytrzymam do okresu???Juz bym zrobila test z krwi ale jestem 11 dni przed @.... sluz mam ciagnacy ale nie mam go na wkladce tylko jak sie podetre np po siusianiu;)

Gość jedna ze staraczek
Niec by mnie nie dziwiło, gdyby nie to, że w weekend zaszalałam:D Ja mam koszmarne zespoły napiecia przedmiesiaczkowego i koszmarne bóle menstruacyjne i koszmarny ból piersi...ale umowmy sie...nigdy nie miałam tych objawów 11-12 dni przed okresem!!!! 5-6 dni to sie zgodze ale nie az tyle... Podbrzusze mnie nadal pobolewa, tak lekko ale czuje, ze cos tam nie gra...te syfki na dekoldzie i jeden koło nosa;) dzis bylam strasznie nerwowa i caly dzien przesiedzialam plackiem w domu-pomijajac spacer z psem i zakupy ale to z koniecznosci... cały czas mam wrazenie, ze za chwile dostane okres... dziwne to wszystko...

Gość jedna ze staraczek
ilka robilas test?

Gość ilka_66
wczoraj dostalam okresu :(:( nie wiem czy jest sens robic test :( mam nadzieje ze Tobie sie poszczesci.

Gość jedna ze staraczek
kurcze, smutne to, ale jak sie chce to nigdy nie ma-kazdy lekarz zaleca wyluzowanie z tematu...ale to sie tak lekko mowi;) Ja nadzieje zaczelam tracic w maju i wlasciwie olalam sprawe, z nerwow;) ja sie czuje coraz gorzej, dzisiaj mam koszmarne mdlosci:(, podbrzusze jak bolało tak boli... pale coraz mniej...jakos mnie odrzuca... I jestem od 3 dni do du*y poprostu-bez zycia, bez energii-zupełnie jakbym miała depresje...nawet nie chce mi sie prania wstawic:( Kurde chyba jutro zrobie test bo zwariuje, ale to kurka za wczesnie:( do małpy jeszcze 9 dni

Gość ilka_66
a moze jednak jestes w ciazy :) szkoda ze mi sie nie udalo, ale rozpoczne znow starania.. a mialam juz objawy jakbym jednak byla w tej ciazy :(

Gość sylwia12
hej Mam pytanie kochałam sie z chłopakiem w dni płodne (stosunek przerywany) no i troszke wytrysku sie znalazło we mnie.Od stosunku mineło 12 dni a okres miałam 04.01 i brzucho mnie pobolewa juz dwa dni piersi mam szywniejsze i mam podwyzszona temp 37.1 mierzona rano przed wstaniem z łozka. Test robiłam i negatywny moze za wczesnie robiony. A do okresu jeszcze 9 dni. Mozliwa ciaza? pomocy i dodam jeszcze ze nie dawno miałam owulacje

Gość gość
Witam Was. Może któraś z Was mi pomoże i doradzi... Otóż mam jeden mały problem.... A więc... Raz zdarzyło mi się uprawiać sex przerywany. Było to ok 2/3 dni przed @. Od następnego dnia źle się czułam. Byłam jakoś dziwnie senna non stop (co akurat myślę już mi minęło) i odczuwałam ciągle mdłości. Raczej myślałam że wszystko wskazuje na zbliżający się okres. Sam okres jednak trwał odziwo zaledwie 4 dni a zawsze trwa więcej... miałam niskie ciśnienie a raczej nie mam z tym problemu. W sumie test zrobiłam ale był negatywny... Teraz minęło już dwa tygodnie a ja nadal odczuwam mdłości... praktycznie każdego dnia... Zjem odrobinę więcej i już mnie mdli, a czasami to nawet bez powodu... To raczej nie mogą być oznaki wczesnej ciąży, prawda? Dodam że mam nie regularną miesiączkę i nie wiem kiedy mam dni płodne... I że od wczoraj czuję bardzo lekki ból podbrzusza czy w okolicach jajników- podobny jak na miesiączkę no ale ona przecież była całkiem niedawno... Doradźcie mi proszę... Bo może ja już się zbyt nakręcam .....

Gość ZOSIA007
Hej dziewczyny, kochałam się z mężem dwa dni przed owu, do @ 14 dni, na drugi dzień od stosunku czułam ból w podbrzuszu jak na okres. Od tamtej pory ciągle myślę, czy w końcu mogło nam się udać. Liczę na szybką odpowiedź bo wariuje. Pozdrawiam.