Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breeed

Zrobiła obcemu loda i mówi, że mnie nie zdradziła

Polecane posty

Gość gość
autorze współczuję, ta Twoja Marzena to jakaś masakra, ja w życiu bym obcemu facetowi loda nie zrobiła, nawet nie będąc w związku a co dopiero w takiej sytuacji gdzie byliście razem na imprezie... dziewczyna nie ma za grosz szacunku do Ciebie ani do siebie...

Gość gość
autorze współczuję, ta Twoja Marzena to jakaś masakra" --------- a ty jebnieta jestes? uwazasz ze autor siedzi tu 4 lata i czeka na twoje opinie i wywody?:D

Gość Tu w UK
Ciezko mi o tym mowic ,ale musze komus wkoncu powiedziec, prosze ocencie to bo ja jeszcze po tym wszystkim cos do niej czuje. Bylem z laska 10 lat i przez ostatnie 3 lata zaczolem cos podejrzewac cos bylo nie tak.Zalatwilem jej prace razem ze mna w ktorej byli obcokrajowcy ,pracowalem na budowie i wziolem ja do sprzatania jej .Mozna bylo tam spac ale my odmawialismy bo mielismy psa ,wiec jechalismy do domu jeden koles mial 45lat ,a drugi 25.I pewnego dnia zakladalem sylikon w kuchni a koles przyszedl i sie patrzy i mowi ze spoko robie itd ,ta moja pracowala no gorze po skonczonym sylikonie wyszlem na zewnatrz na ogrod i przeszlem kolo salonu patrze a tam ta moja siedzi na kanapie i obciaga im ,odrazu mowie krew splynela mi z glowy a nie jestem malym kolesiem tzn,cwicze i wogole ale sparalizowalo mnie .Potem zauwarzyli mnie i ona szybko pobiegla do kuchni i zaczela nerwowo cos robic.A ja jej specjalnie powiedzialem ze ci dwaj to chyba geje bo widzialem jak sie macali ona nic zero reakcji ,nic jej nie powiedzialem dopiero w domu oczywiscie sie wszystkiego wyparla i zaczela mnie wyzywac od psychicznie chorych .Teraz zaluje ze nie podbieglem tam i jej i tym nie doj**a...Bylismy jeszcze ze soba pol roku ale zawsze juz mialem ja za k***e nie kobiete .Klucilismy sie i szarpali,potem ja mialem w polsce inna laske i zadzwonilem do niej ze jestem wreszcie szczesliwy bo znalazlem normalna dziewczyne ,oczywiscie myslalem tylko o swojej bylej ,potem wrocilismy razem do UK.A teraz sie wyprowadzila wynajela pokuj i spotyka sie z jakims kolesiem .A co jest najdziwniejsze ze przychodzi do mnie i placze i mowi ze teskni za mna ale nie chce byc znowu wyzywana od kure...obciag....itd i chce ze mna randkowac a podpatrzylem esmesy z nim pisala misiu kocham cie itd o co tu k...a chodzi .Czy ona jest normalna Juz nie wspomne o tym ze usunela 5cioro moich dzieci bo mowila ze nie jest gotowa na to jeszcze ...Prosze napiszcie mi co ona chce odemnie i czy to tylko jej wyrzuty sumienia .Bo ja wiem ze jestem glupi i z nia bylem ale po 10 latach zwriowalem moje zycie sie rozpadlo i juz nie rozumie tego swiata .

Gość gość
ja p*****le ludzie wy sie naprawde na takie rzeczy nabieracie ??

Gość gość
Wzruszyla mnie twoja historia......zal.

Gość gość
Moja zona robi co tydzien jakiemus loda

Gość Daniel Gazel
Potwierdzam, tak było. Wyciągnąłem ją na piętro, obrabiała mi pytonga, a potem wpadł on. Dał mi w mordę, potem drugi raz i trzeci i już się nie podniosłem.

Gość gość
Prowo jak nic

Gość gość
Nawet nie doczytałam do końca i tez sądzę że to prowokacja. Relacja jak z opowiadania i tam gdzie występują imiona "głównych bohaterów " tam zawsze coś śmierdzi ;p

Gość gość
Kobiety są nami zmęczone. Pewnie Twoja mama ma urwanie głowy. W dzisiejszych czasach to takie normalne i wybaczaalne.

Gość gość
no w sumie kwas jak cholera. takie rzeczy to się w filmach zdarzają. Szczerze Ci współczuje takiej panny. Ale pomyśl że nie warto już o tym myśleć. nie jest warta Ciebie ani żadnego porządnego faceta skoro na imprezie znika z kolesiem i robi mu loda w kiblu. Boże to upokarzające!!!!!!!! A co do innych kobiet to nie mierz wszystkich jedną miarą bo są też dziewczyny wartościowe, które nigdy nie odważyłyby się na takiego wyczyny a jeśli by nawet się odważyły to na pewno nie w toalecie na firmowej imprezie będąc na owej imprezie ze swoim facetem.

Gość gość
współczuję Tobie autorze. Dziś ciężko trafić na porządną kobietę

Gość gość
i dobrze widocznei byles za cienki i jej nie zaspokajales to wolala z kims innym. twoja wina jak laska zdradza to twoja wina pozatym podniecajajce jak zona robi to z innym taki cuckold mmmm

Gość brokeninside87
powinieneś się cieszyć, że było jej dobrze.

Gość gość
Ja sie jeszcze nigdy mezowi nie przyznalam ze jakiemus przystojnemu facetowi loda robilam, albo z nim w jego lozku bylam i mnie bzykal, zawsze po takiej imprezie sie umyje i jest okey

Gość gość
Seks oralny to taki sam seks jak każdy inny. Pakowanie w usta, w pupę czy pochwę to taki sam seks.

Gość gość
Kobieta ma prawo do robienia loda przypadkowemu facetowi. Frajer jestes, ze z nia zerwales! Lepszej kobiety nie znajdziesz.

Gość manio87
niech ci zrobi loda i nara

Gość gość
Ja bym ja mocno pocalowal bo taka zonka to skarb.

Gość gość
bo kobieta to nie człowiek to szmata i tyle

Zastanawiam sie czy kazdy facet jest takim idiota zeby wybaczac od razu zdrade, bo co? Bo ciezko mu bedzie znalezc kolejna, ktora mu da?

Gość łykajcie prawdę nie spermę
Niestety. ja znam i kobiety które zdradzały i facetów którzy zdradzali. Przeraża mnie to że facet wie co zrobił. Pije, mówi że myślał k**sem i tak dalej. Kobieta? Ja wpadłem na imprezie niespodziewanie na dziewczynę przyjaciela mojego która robiła laskę kolesiowi i się z nią skonfrontowałem. Też twierdzi że to nie zdrada - jednocześnie twierdząc że jak facet się gapi to jest to forma zdrady. Sam przespałem się z mężatką która też powiedziała że dla niej to nie zdrada. Kobiety potrafią sobie przestawić kota ogonem w głowie byle by nie widzieć siebie jako złej. Znam faceta który zostawił żonę... w ciąży z innym facetem a ona uważa że ona jest super i on powinien zostać z nią i wychowywać dziecko obcego kolesia.

Gość gość
Moja kobieta znikła z ogniska znalazłem ją w altance kleczala i robiła loda dwóm kolega byłem w szoku pozwolilem skończyć skończyli w buzi bo słyszałem. Jak się zachstusila podeszlem do niej a ona tylko zapyta ile tu jestem klekla i zaczęła. I robić loda tak jak nigdy dotąd wstala i powiedziała żebym ja zerznol ws, wszedłem w nią jak w dziwke jeczala głośno krzyczała jak skończyłem. To zapytałem czemu to zrobiła a ona ze to robiła zawsze w szkole im po ognisku poszliśmy do domu piani ona jedna nas trzech zrobiła to z nimi i że mną kilka Razy sposcili się do środka wyciekalo z niej wszystko na koniec wylizala nam k***ski że spermy i poszła się wykąpać i poszliśmy spać po pół roku zrobiliśmy coś podobnego z innymi znajomymi tylko tam była jeszcze kobieta która mi ssala i patrzyła na moją kobietę później ja posowem

Gość gość
Mój znajomy piany przyznał się że moja kobieta mu robiła laske ona się wyparla ale złapałem ja w domu w pol nago i miała sperme na ustach a w pokoju kolega siedział jej