Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdrewienko

Wybór szpitala i położnej przed porodem

Polecane posty

Gość bdrewienko

Witam :-) Czy przed porodem powinnam wybrac szpital w ktorym bede rodzic?Jakie sa wasze opinie na temat rodzenia w panstwowych szpitalach? Zastanawiam sie rowniez nad wyborem poloznej. Nie wiem czy jest to konieczne? Ile to kosztuje? Czy porody rodzinne w PSK i na Warszawskiej sa platne? Prosze podzielcie sie swoimi doswiadczeniami,bo juz coraz mniej mi czasu zostalo na podjecie decyzji:-)

Gość bdrewienko
Kolejne pytanie to czy w białostockich szpitalach poge wybierac pozycje do porodu?

Gość Drusia 24
ja sama wybrałam szpital w którym chciałam rodzić i nie był to szpital z miasta z którego pochodzę . przed terminem porodu pojechałam do szpitala w którym planowałąm by odbyła się poród . pani z recpecji skierowała mnia na oddział połozniczy tam położna bardzo szczegółowo opisała mnie jakie czynności się kolejno wykonuje obejrzałam dokładnie salę porodową i salę w krórej bede leżała i oddział noworodkowy . zapytałam się czy była by możliwośc oczywiście odpłatnie by ona była ze mną w czasie porodu . odpowiedziała mi że ona ma płacone za swoją prace i że kazda z położnych jest bardzo miła i miała racje . natomiast kolezanka płacił 500 zł za obecnośc wybranej przes siebie połoznej przy porodzie . przy moim porodzie był mąz i nie płacilismy za poród rodzinny a rodziłam w szpitalu panstwowym i szczerze powiem że jesli kiedykolwiek będę jeszcz w ciąży chce rodzić tylko w tym szpitalu . naprawdę swietni lekarze a połozne traktowały mnie zupełnie jak własną córkę , ja podczas porodu przybierałam różne pozycje w ostateczności rodziłam leżąc na boku

Gość bdrewienko
Milo jest przeczytac cos takiego... Czyli sytuacja w panstwowych szpitalach nie wyglada tak zle, jak to niektorzy przedstawiaja. Gdybym tylko jeszcze wiedziala ktory to byl szpital, bylabym bardzo wdzieczna:-)