Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azdaja

duzy brzuch, reszta szczupla. prosze o POMOC

Polecane posty

Gość azdaja

Witam:) czy ktoras z Was moze ma podobny problem? Otoz nigdy nie bylam b. szczupla a i nie mialam nadwagi, przy 170cm wzrostu waze 62 kilo. Moim problemem jest tylko i wylacznie brzuch, ktory jest wielki i w ogole nieproporcjonalny z reszta sylwetki. Nie mam celulitu, mam dosc maly i jedrny tylek, szczuple nogi i rece,a brzuch jest wielki niejedrny, i w sumie to zawsze tak bylo. cwiczylam bardzo duzo (brzuch i ogolnie ruch) ale to nic nie dalo. Mysle ze tu wazna jest dieta.a najgorsze jest to (co obserwowalam jakis miesiac temu), ze jak wstane rano, to brzuch jest super, prawie plaski - taki, jaki by mi odpowiadal w zupelnosci, a pozniej przez caly dzi8en rosnie i rosnie... czy ktoras z Was tak ma? jak sobie z tym pooradzic? cos wykluczyc z diety? moze to sa wzdecia?

Gość azdaja
podnosze:)

Gość bubu22
podobno dieta Dunkana jest super. moj ziec chudl 2 kg na tydzien. teraz stracil juz 15 kg. moja mama zaczela. efekty po tygodniu. jest to dieta proteinowa.

Gość brzuszek
oj ma dokładnie tak jak ty Jestem szczupła, ale ten brzuch :( Niektórzy nawet mnie podejrzewali, ze jestem w ciązy Nie wiem co zrobić, nie chcę schudnąć bo jestem szczupła może ma ktoś jakiś pomysł ?

Gość azdaja
dzieki:) tylko ja nie chce chudnac, chcialabym tylko zeby brzuch zszedl. jak chudne to zawsze na twarzy i wszedzie tylko nie na brzuchu. brzuch rano jest super, a pozniej jakbym pilke polknela

Gość azdaja
no wlasnie ja tez nie chce schudnac, chce ten brzuch tylko wyeliminowac! ktory nie dosc ze jest duzy to jeszcze jakis taki niejedrny. moze ktos pomoze ;)

Gość balsam brazil
Ja mam taki sam problem. Brzuch rano płąski potem rośnie. Ogólnie tłuszcz odkłada mi się tylko na brzuchu. Najważniejsza jest dieta. Nic poza tym. Duzo błonnika i białka.

Gość bubu22
ale czemu rosnie? co w takim razie jeszcz. podaj swoj dzeinny jadlospis.

Gość azdaja
no wlasnie nie wiem czemu rosnie, rano jest super, az lubie sie ogladac w lustrze:) co ja jem... mysle ze typowo: sniadanie, obiad, kolacja, prawie nie jem slodkiego (nie slodze, zdarza mi sie jeden lod tygodniowo, jem duzo warzyw i owocow i ostatni posilem staram sie przed siodma)

Gość balsam brazil
5 małych porcji co 3 godziny jem wszystko, ograniczyłam słodycze, ziemniaki, chleb i potrawy tłuste, smazone do tego spożywam błonnik w proszku. jak trzymam sie diety brzuszek leci, robi się płaski.

Gość azdaja
balsam brazil-> a cwiczysz? ja wlasnie nie.. ale glupio mi na plazy jak widze dziewczyny, ktore sa tezsze ode mnie a maja mniejszy brzuch nie robiac nic, a ja nie mam celulitu chude wrecz nogi itd... nie jem jakis syfow (fast food chipsy) nauczylam sie przegryzac pestki z dyni, pije napoje gazowane - moze to od tego? no ale w sumie zawsze mialam brzuch, tylko nic z tym nie robilam

Gość azdaja
moze to sa jakies wzdecia cz\y cos? ja sie na tym nie znam? moze jakislek na przeczyszczenie?

Gość upupupupupupuppp

Gość balsam brazil
Mnie pomaga błonnik. Super oczyszcza jelita. Jem dwie łyzki rano i dwie na noc i mnóstwo wody do tego.

moze unikaj patraw co powoduja wzdecia nie jedz na kolacje weglowodanow unikaj soli

Gość bubu22
moze to od tych napoi gazowanych.co to za napoje? maja cukier?

Gość poważny czarny nick
:P

Gość azdaja
no codziennie wypije przynajmniej jedna cole, (light ale pewnie to nie ma znaczenia) i piwo, ale jak wczesniej nie pilam to tez mialam taki brzuch. a jakies leki na wzdecia? na piwo mnie za kazdym razem chlopak namawia, niemu nic nie przeszkadza a ja na plazy wstydze sie zdjac koszulke :o

Gość azdaja
ale rano jest ladny i plaski (prawie)a pozniej masakra jakas straszna... moze brac cos na przeczyszczenie, wkurza mnie bo to nie jest tak, ze sie zapuscilam czy cos , czy ze jestmem gruba :o

Gość azdaja
podnosze :(

Gość azdaja
Dalaj - dzieki :) nie wiem juz sama myslalam ze wzdety brzuch jest tak jakby napompowany, a moj jest poprostu tlustszy robi sie obrzydliwy lejacy sie :o przepraszam za okreslenia,ale tak aprawda ;)

Gość azdaja
jakby mial ktos jeszcze jakies wskazowki..

Gość hyttttttt
ten sam problem brzuch mam wiekszy od reszty i nie jest wzdety tylko poprostu gruby a jak sie obudze- o polowe mniejszy

a tak w ogóle to czujesz że masz mięsnie wyrobione na brzuchu? Bo może mięsnie nadal masz słabe i dlatego nawet wzdęty brzuch robi sie tylko większy a nie koniecznie twardszy. bo ja wyrobiłam sobie mięśnie i mimo że mam na brzuchu troche tłuszczu jeszcze to wyraźnie czuję mieśnie i brzuch nie jest sflaczały nawet gdy sie objem. :)

Gość azdaja
a jesli to rzeczywiscie jest wzdecie, to dlaczego od razu sie pojawia, byle co zjem na sniadanie, i od razu jest wielki? :o wychodzi na to, ze nie moge nic jesc

Gość azdaja
Dalaj, ja cwiczylam mysle ze wystarczajaco (zrobilam 2 szostki Weidera i biegalam 2 razy w tygodniu w kazda sobote basen, zero skutkow) jedyne jak naprawde schudlam to wtedy jak sie przeprowadzilam na studia i cienko bylo z kasa, ale i wtedy brzuch zostal. teraz jem normalnie.

Gość azdaja
a miesnie nie czuje, mysle, ze w ogole nie mam :o

Gość azdaja
ja np spodnie kupuje S czasem XS a bluzki, bluzy, koszule L , i nie moge nic opietego w talii :o