Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankaanka85

Wczoraj dowiedziałam się, że

Polecane posty

Poznaliśmy sie dwa miesiace temu. Spotkalismy sie kilka razy. On 30 lat a ja 24. Widywalismy sie czesto bo pracuje w innym miescie i tam ma mieszkanie. Wczoraj oznajmił ze powie mi prawde: od kilku lat ma dziewczyne i z nia mieszka. Mówił, że nie układa im się, Że to kwestia miesiaca, dwóch. Nie wytrzymałam. Podziekowałam za wszystko i odeszłam. Chyba nie mamy o czym mówić..chyba...

Gość ale facet wykręcił numer żeby
z tobą zerwać. a właściwie to ty zerwałaś, w sumie lepiej dla niego bo mu nie będziesz truć dupy. gratuluję mu kreatywności :) :P

Gość bleblebleblebleblebelbnel
Bardzo dobrze zrobiłaś! NIe pakuj sie coś takiego... tez popełniłam kiedyś ten błąd i ta dziewczyna mnie normalnie nękała... Ja zostawiłam narzeczonego, on zostawił ją... kazał się wyprowadzić i co my byliśmy ze sobą jeszcze miesiąc chociaż przed tym wszytskim było super. No a ona nie dawała spokoju ani mnie ani jemu. Rozstaliśmy się oni wrócili do siebie, mnie na szczęście narzeczony wybaczył tzn teraz juz mąż, ale wiem że ten chłopak nadal to robi. Nie wierz, że zostawi... Zawsze coś będzie go z Nią łączyło... Nie pakuj się w to :)

Nie bylismy razem, to byly raczej spotkania ale one prowadzily do przodu. miałam nadzieje, ze w koncu normalny, wiedzacy czego chce facet. A tu niestety..

i dobrze ze go to zakończyłaś bo albo Ciebie okłamał a związku się nie zbuduje na kłamstwie albo brakło mu odwagi aby normalnie to zakończyć