Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

Echo zarodka

Polecane posty

Dziewczynki mam nadzieje ze mi pomozecie bo ja juz nie wytrzymam nerwowo chyba, ostatni okres mialam 26 lipca z tym ze moje cykle trwaja mniej wiecej 33 dni, spoznialam mi sie @ tydzien i zrobilam 3 testy wyszly pozytywnie, poszlam do lekarza na usg powiedzial mi ze jest mala kropeczka ale jeszcze za wczesnie imam przyjsc za 2 tygodnie, dzisiaj bylam u 2 lekarza, zrobil usg jest pecherzyk, ale nie widac echa zarodka czyli serduszko nie bije narazie a moze i wogole go nie ma? Tez kazal mi przyjsc za 10 dni... ale powiedzial zebym sie nie nastawiala bo moze byc tak ze to pusty zarodek, powiedzial tez ze do zaplodnienia moglo dojsc pozniej i dlatego jeszcze nie widac echa zarodka :( Nie wiem w krorym tygodniu moge byc? I czy jest szansa ze jak przyjde za 10 dni bede widzeiec serduszko? Dodam ze mam objawy typowe dla ciazy, ale nie mam zadnego plamienia wiec myslalam ze wszystko jest ok...

Gość to według wyliczeń jakiś 8
tydz od ostatniej @ ... myślę, że na dwoje babka wróżyła. Bądź dobrej myśli w 10 tyg serducho już na bank powinno bić. W między czasie zrób sobie betę jeśli przyrost będzie prawidłowy, spokojnie czekaj na kolejne usg.

Yyyy.... a co to ta beta bo ja nie za bardzo w temacie, to moja 1 ciaza, tyle na nia czekalam :(

Badanie nazywa się Beta HCG - jest to badanie krwi na poziom hormonu ciążowego. Wykonujesz w normalnym labie. Powinnaś zrobić jedno, a dwa dni później drugie. Poziom przyrostu tego hormonu mówi czy ciąża rozwija się prawidłowo czy nie. Idź jutro do najbliższego labu.

pójde napewno, mam nadzieje ze moze rzeczywiscie doszlo do zapolodnienia pozniej i wszystko bedzie ok...

tak się czasem zdarza, bądź dobrej myśli :)