Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od Twojego

czy jestescie w stanie obiektywnie przyznac ze inne dziecko jest ładniejsze

Polecane posty

Gość od Twojego

własnie jak to jest no niby sie mówi ze dla kazdej mamy jesgo własne jest naj naj I OKEJ :) ale tak uczciwie biorąć dzieci jak i dorośli jedni są rózni więc czy zdarzyło ci się pomuslec ' ze ta dziwczynka/chłopiec' jest ładniejsza od mojego?

zdarzyło mi się :P widzę, ze niektóre dzieci są ładniejsze ale potem patrzę tak na tę moją małą klupcię i myślę - i tak jesteś najpiękniejsza!! :D

Nie Moje sa dla mn najpiekniejsze. Oczywiscie są tez inne ładne dzieci... ale... I zdaje sobie sprawe ze jestem nieobiektywna i mam bzika, ale specjalnie mnie to nie martwi :P

Gość pi pu pi pu
moze nie ladniejsze..ale takie samo ladne :P

Gość nie nie jestem w stanie
tak samo z psem ;) I chyba o to chodzi, prawda? ;) Dla mojej mamy tez jestem naj, mimo ze jestem neizlym paszczurem. Ale to przyjemne miec swiadomosc, ze dla kogos jest sie wspanialym i najlepszym ;)

Gość bo tak naprawde
małych dzieci NAPRAWDE ładnych ale tak okładkowo jest bardzo mało przewaznie to są małe pyzowate łysale

Gość Burza na Warszawa
Pewnie,ze sa ladniejsze ale i tak moje sa ladne :)

moja ani nie jest pyzowata ani łysa :D ma burzę blond włosów :D i mimo, że czasem wygląda jak laleczka Chucky to jest piękna! :D

kurde a ja widze, że mój kot jest brzydszy od kota mojej szwagierki (mimo, że to rodzeństwo) jest mniejszy (choć starszy) chudszy, ma krótki połamany ogon i brzydszą sierść, ale i tak mój Tadziu wymiata! :D

Gość a ja mam dwie córki
i widzę, że jedna jest z twarzy ładniejsza od drugiej, za to ta druga ma fajniejszą figurę. Myślę, że każdy to widzi. Widzę też inne ładne dzieci, np. córka mojego brata naprawdę ładna dziewczyna jest. Chyba jestem zbyt obiektywana, ale mój ojciec tak zawsze mnie chwalił, że jestem najpiękniejsza na świeci, że za bardzo w to uwierzyłam i wyrosłam na "księżniczkę na ziarnku grochu".

moja tez nie jest łysawa :P Choć to pewnie było o takich noworodkach :) A co do psa to tez tak mam. Mimo ze wszyscy twierdza ze jest tak brzydki ze brzydszego nie widzieli to a sie w nim dopatruje normalnie zwierzaka z okładki i nawet oficjalnie stwierdzam ze jak na pekinczyka to ma piekną mordkę i całkiem proste zeby :P:D:D:D

Gość ja widziałam
jak moja córcia byla mała, bo byla łysym parzakiem, mówilismy z mężem ze trzeba ją ładnie ubierac zeby choc troche wydawała sie ładniesza :-) urosła i teraz ładnieszych nie widuje :-)

tak umiem przyznac ze inne dziecko jest ladneijsze, piekne itd o ile to prawda :D czasami sa dzieic pzresliczne, tak samo umiem wysluchac ze moj syn jest brzydakiem itd

Gość kot filemon23
hehe, zabawny temat. a z moim synkiem jest tak, ze on jest autentycznie sliczny jak z obrazka i za kazdym razem jak wychodzimy z domu slysze komplementy. ma blon wloski, terax jeszcze opalenizne z lata, wczesniej mial loczki i czesto mylono go z dziewczynką. widze sama, ze jest sliczny i specjalnie ogladam sie za innymi dzieciaczkami w poszukiwaniu sliczniejszego - i czasem uda sie spotkac ladne i śliczne dzieci :)

Gość ja nie mam z tym problemu
przeciez nie bede sie oszukiwac.

Gość a co tam też napiszę
mój syn też jest prześlicznym dzieckiem, ma wielkie niebieskie oczy i czarne rzęsy, trudno znaleźć ładniejsze dziecko od niego, ale potrafię przyznać że są ładniejsze od niego ostatnio widziałam małe mulaciątko, no po prostu cukiereczek! Czarne włoski, ciemne oczka - miodzio!

hi hi , no pewnie :) ja mam ślicznego syna :) i szczerze malo dzieciaczkó wdział ładniejszych od neigo (jesli chcodzi o chłopcow) w sumie kwestia gusty :) ale moja kolezanka ma tak śliczną córeczkę , ze chyab kazdy mówgłby na nią patrzec z zachwytem , ma nei cały roczek jest przecudowna poprostu :) a mój smyk :) jest ślicznym , mądrym i cudownym chłopczykeim :) ohh wiecie jak to mama :)

Warszwska Franko, widać że maluch wyrywa laski na uśmiech, ale z przykrością stwierdzam, że moja córka wymiata z uśmiechem;) JEST BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!

No jasne mamo mani:) Ja mam Zuzkę:). pamiętasz jeszcze?? Fajowsko:D ma juz trzy lata:D czas leci!!

Gość a mi się wydaję
że starszy syn chyba jest ładniejszy od moldszego, bo ma jasne włosy i czarne podwinięte jak kobieta po malowaniu rzesy, i grube brwi do tego jest wysoki i chudziutki zopaloną cerą -mały przystojniak , chociaż jak był mały byłl dużo brzydszy od tego młodsszego za to ten młodszy jest ogolnie ładny dużo wLosów czarne okrągłe oczka ale bez większych kontrastów, ale czasem jest tak ze niektóre dzieci sa ładne jak śa małe a potem jakoś tak do prawdziwej urody naprawdę im daleko, poza tym widzę jak niektóre dzieci sa naprawdę śliczne zwłaszcza dziewczynk za to mało widziałam naprawdę ładnych chłopczyków,