Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuszek55435

OPADAJĄCY BRZUCH.....

Polecane posty

Gość brzuszek55435

CZY COŚ SIE CZUJE JAK BRZUCH OPADA POD KONIEC CIĄŻY???

Gość saleminka8
ja jeszcze nie ejstem na tym etapie i byćmoze nie doznam tego,bo mój maluszek jest dosć nisko już,lekarz ma nawet problemy na usg z zmierzeniem główki i zastanawiam się czy brzuch moze mi zejść niżej,bo niby gdzie ten mój maluszek by miał nizej zejść,nizej się nie da... :) ale podobno gdy brzuch opada kobieta ma mniejszy ucisk na klatkę piersiową i lepiej się wtedy oddycha

Gość saleminka8
andzia210909 albo nie zorientowałaś się,że Ci opadł albojeszcze to się nie stało,nie wiem nawet czy 100% kobiet ma pod koniec ciąży nizej brzusio...a może czujesz większy ucisk w ostatnim czasie w miejscu nad spojeniem łonowym...?

Gość o jezuuuussssc
jaki opadający!!!!! TO GŁowka dziecka osuwa sie ku macicy i dlatego czesto kobiety popuszczaja bo jest silny ucisk na pęcherz!!!

saleminka ja juz sama nie wiem, ucisk to mam juz z kazdej strony :) i na dole i na gorze i oddycha mi sie ciezko ale moze dlatego ze to juz koncowka i tem brzuch naprawde duzy. moze sie dopiero przed samym porodem zsunie, albo po prostu ja tego nie umiem ocenic

Gość MamaNikolki
ja po sobie tez nie zauwazylam, zeby opadl mi brzuch. podobno juz jakies 2 tyg temu moja siostra zauwazyla, ze jest nieco nizej. owszem, zgodze sie z tym, ze jak opadnie brzuch czesciej oddaje mocz, ale chyba tylko to, wcale mi sie lepiej nie oddycha. jeszcze tylko 2 tyg do terminu mi zostalo :D a juz nie moge sie doczekac.

Hej :) Mi brzuch opaltak ze to wkoncuzobaczytlamw zeszly poniedzialek. Mam nadzieje, ze na dniach urodze.

Gość kaisab
jak zbliżał się mój termin porodu to" ciotki" mówiły, że jeszcze nie urodzę, bo mam brzuch wysoko- a tu na drugi dzień urodziłam:)także chyba nie ma opadającego brzuszka :)Pozdrawiam