Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studentka85

LIPIEC 2010 - bobaskowe starania

Polecane posty

witam wszystkich starających się o maleństwo :) od października zaczynamy się starać z mężem o dzidzię :) chcemy jeszcze miesiąc zaczekać, żebym w czerwcu zdążyła obronić magisterkę, gdyby nam się poszczęściło z brzuszkiem. Chcę już potem myśleć tylko o maleństwie i nie marnować czasu na uczelni :) Jedyny problem mamy taki, że ja od października będę na uczelni, a z mężem widujemy się tylko w weekendy bo pracuje na delegacji. Tak bym chciała, żeby nam się udało, marzy nam się powiększenie rodzinki :) jest ktoś w podobnej sytuacji?

chce mieć normalne małżeństwo :( mam dość samotności, taka sytuacja twa już rok i nie widać perspektyw na zmiany :( męczące to wszystko

jestem tegoroczną,lipcówką!!! powodzenia życzę:) ja zaciążyłam 1 listopada :)

Gość michałowa
My zaczeliśmy od tego cyklu po 9 miesiącach przerwy. Mamy za soba dwa poronienia i nadzieję na w końcu kompletna rodzinę. Trzymam kciuki za nas obie!

melduje się z topiku lipiec2009!!! tez zyczę powodzenia, ja jestem czerwcówką ale z wyliczen miałam być z 1 lipca:) A udało się około 4 października:) 21.10 na moje imieniny test pokazał 2 kreski:) będę do was zaglądac, oby się udało bo czeka was najwspanialszy okres w życiu:):):):):)

Gość michałowa
Witam. Bardzo pragnę tego maleństwa. I bardzo chciałabym wiedzieć ze to już. W dwie poprzednie ciąze zaszłam od razu więc chce wierzyć ze i tym razem tak będzie. A dzisiaj dopiero 18 dzien cyklu czyli jeszce przynajmniej dwa tygodnie, trzeba czekać...

cześć, cieszę się że jesteście z nami, dla mnie to będzie jak taki pierwszy ale już wiem, że napewno najwspanialszy okres w życiu :) muszę jednak jeszcze zaczekać jeden cykl a później mam nadzieję, że dwie kreseczki się pojawią :) pozdrawiam :)