Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość księżniczka...

czy to ciąża?pomożcie!

Polecane posty

Gość księżniczka...

zaczne od tego,że mogę ową ciążę podejrzewać...otóż.pod koniec sierpinia,będąc nad morzem dostałam okres w terminie zamierzonym.kochałam się z narzeczonym w pierwszy dzień dni płodnych.no i się stało...luby twierdził,że chyba coś 'uleciało' jak to nazwał. i tak było,bo kiedy dotknęłam się ręką w pisie,poczułam specyficzną 'substancje' i woń spermy. spanikowałam.płakałam. narzeczony mnie pocieszał.zdecydowaliśmy się zażyć tabletke 72h po.jaies 6h pozniej pojechalismy w poszukiwaniu doktora,który by przepisał recepte.nie wiedizałam czy dobrze robie,ale uznałam to za dobro ogólne.mamy jeszcze czas na maluszka. do sedna. po kiklu dniach od zażycia tabletki,dostałam coś na wzór okresu,ale bardziej przypominało plamienie. problem w tym,że już 2tygodnie temu powinnam dostać okres a po nim ani śladu... nie mam pojęcia co robić.kupić test,czy czekac z niepewnością czy przyjedzie okres.nie wiem...dlatego piszę. chciałabym rady bardziej doświadczonych kobiet,może już mam. nie mam pojęcia czy to oznaki ciązy,ale: 1.brak okresu,2.ciągłe męczące gazy,3.często robię kupe-częsciej niż normalnie. zazwyczaj miałam z tym problemy,4.czasem zdarzy się bezsenność. i jeszcze jedno co mnie nie dziwi. nie boję się! wtedy płakałam,stresowałam się,a teraz nic. bardzo proszę o radę...

Chyba najłatwiej będzie kupić test :) Bo przecież skąd my możemy wiedzieć czy to ciąża, czy to może jakiś skutek uboczny postinoru, czy co tam łykałas, czy może wina stresu... Kup test :)

ja myślę, że ta tabletka 72h spowodowała brak okresu, raczej na 100 jestem tego pewna...

ja myślę, że ta tabletka 72h spowodowała brak okresu, raczej na 100 jestem tego pewna...

Gość księżniczka...
problem w tym,że zazwyczaj mialam bardzo regularne miesiaczki. dodatkowo mam bóle w podbrzuszu. zanim kupie test,chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej.chcialabym porady kobiet,mam,które coś podobnego miały

Gość kocurzasta
jejku 10000000 takich pytan!Kobieto zrob test i bedziesz wiedziala.Skad mamy wiedziec czy plemnik dostal sie do jajeczka czy nie??jak masz czas na maluszka to pomysl o antykoncepcji.Proste jak drut!

No to ja Ci napiszę, że u mnie po postinorze nie było żadnych skutków ubocznych, miesiączka w terminie, żadnych bóli podbrzusza itp. A te bóle, to nie na okres? Czujesz się w ogóle jakoś inaczej? Jesteś ospała?