Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marika*

chciałabym mieć dzidziusia

Polecane posty

Smutno mi ;( Dzis jakos szczegolniej ;/ Moze to przez ta pogodę,a może przez to,że własnie mi się @ skonczył i pewnie mąż nie zdąży na dni płodne ;/ a moze przez to,że ide w czwartek do innego gina i nie wiem co mi powie... a moze dlatego ze myslalam ze to wszystko jest takie proste? Ze mnie nie dotyczy to planowanie, staranie,myślenie i wypatrywanie dwoch kresek ?

ja tez bardzo chcialam miec dzidziusia i staralismy sie 3 miesiace ale bez efektow i gdy po tych 3 miesiacach stwierdzilismy ze dajemy sobie spokoj i zaczelismy stosowac stosunek przerywany to i z tad ni z owad za mesiac bach ciaza!!! zdziwilo mnie ze jak bylu 100 % szanse bez zabezpieczenia to nic a tu niby z utrodnieniami i bach za pierwszym razem! Moim zdaniem za bardzo sie tym przejmujesz jak ja i stres powoduje problemy z zajsciem... musisz dac na luz

Wiem,ze musze dac na wstrzymanie... ale wiecie jak to sie latwo mowi a ciezko robi...

Kubusiowa to pieknie :) Ale widzisz ja juz mam jedna Niunke i chcielibysmy miec jeszcze jedno Szczescie :) Niunka oczywiscie była klasyczna wpadka i troszku nam życie ustawiła (zeby nie powiedziec pozmieniała), a teraz tak jak już wszystko pasuje, to nic sie nie udaje ;/

dziubbeek nie :) A co tam w woj.podkarpackim tez maja takie problemy ? ;) zart oczywiscie:)

aha to sorki;;D a jak ma na imie ta twoja niunia ??? a ile ma latek? ja też sie staram ale narazie nic nie wychodzi...

3 latka :) i juz mnie męczy o siostrzyczke chociaz pewnie nie do konca sobie zdaje sprawe z "zagrozenia" :) Dziubek a Ty masz Dzieciatko juz czy to pierwsze? I dlugo sie staracie?

ja nie mam narazie to bedzie pierwsze:) staramy sie już od poczatku wakacji czyli 3 msc:( mi sie podoba imie Oliwka a jak sie twoje dzieciatko nazywa?

Gość ona...krk
a ja się staram od 2 lat i nic..........:(