Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frgg

szybka utrata wagi... wejdzcie pomozcie

Polecane posty

Gość frgg

za równo miesiac musze byc chudsza........ wiem, nastepna sie znalazła co chce szybko schudnac a od miesiecy zre i tyje..tak ciagle tyje, waga w gore i rozstepy.. mam motywacje i chce juz za miesiac znaczaco spasc z wagi.. co polecacie???

Gość qwas
a ile musisz zrzucić? W ogóle uwielbiam takie deadline'y dietowe. :P

Gość frgg
170 cm , musze zrzucic bo mam problemy z sercem i kolanami... waze prawie 90 kg mysle ze : sniadanie kawa kawa na wynos(ewentualnie) drugie śniadanie : koktajl z herbalife? obad : jogurt jogobella owocowy?? kolacja : jabłko/pomarancz/itp i herbaty, zielona, mietowa?? duzo wody nie gaz cwiczenia

Gość qwas
kiepski pomysł. :O nie wróżę ci powodzenia bo ewidentnie wszystko robisz na opak. Przy takim podejsciu to tak szybko jak schudniesz to pewnie przytyjesz jeszcze raz tyle. Nie wytrzymasz na takiej praktycznie głodówce. Chcesz się przegłodzić a potem rzucić na jedzenie?? kawa to nie posiłek, a jogurt nie obiad. A owoce na kolację to w ogóle kiepski pomysł. A na ćwiczenia to trzeba mieć energię. Totalna porażka. Ale cóż ci będę pisać kiedy ty wiesz lepiej jak schudnać.

Gość frgg
czli juz nie mam motywacji

Gość qwas
przecież można schudnać ale trzeba to zrobić z głową a nie ustalać nierealne cele. A co takiego jest za miesiac że musisz akurat do tego dnia schudnąć?

Gość frgg
polecasz stres? to ni wiesz co mowisz... miałam nerwice serca i ngdy wiecej! przejadałam niz schudłam chodzi o to ze jak teraz nie schudne to juz nie bedzie okazji... motywacja jest facet z mojich snow... on wazy ledwo 50 kg a ja 90! ok nie schudne tak ze beda chudsza od niego ale chce byc normalna a nie ze chodze w jednych jeansach i jestem wysmiewana to moja szansa

Gość qwas
facet ważący 50kg?? To ile on ma wzrostu? kurcze to chyba jakiś Adam Małysz. Ja ci proponuję rozsądne odchudzanie -nawet jeśli robisz to dla faceta a nie dla siebie. Dlaczego upierasz się przy tak glupim sposobie tym bardziej że masz problemy z sercem. Nie wiesz że przy takim głodówkowym odchudzaniu jako pierwsze znikają miesnie a nie tłuszcz? A z czego składa się serce?? pomyśl o tym co chcesz zrobić i zastanow się czy takim sposobem warto się zniszczyć??

Gość frgg
on ma 173 cm wiem nie zrozumiecie mnie.. ale myslałam ze to przegrane i żarłam a teraz nagle jest nadzieja

wiesz co, zacząć możesz rzeczywiście, tak jak proponujesz, tylko nie trzymaj takiej diety zbyt długo, rozregulujesz organizm. Spróbuj na tej diecie kilka dni, a potem dietę ok. 1000 cal., dużo ruchu, ja schudłam z 91kg do 66kg od lutego br. ale głównie bazowałam na ćwiczeniach. Początkowo spadek wagi był duży, teraz już mały, ale cieszy i to bardzo

Gość giteska
Zosia szacunek. Ja schudłam "tylko" 9kg. na diecie 1000kal. I to był wyczyn. A jakie ćwiczenia robisz?

Gość gvfcb
jesli już koniecznie chcesz szybko schudnąć to lepiej będzie tak : śn- mały jogurt naturalny-60 kcal + 2 kromki WAsa ( 40 kcal) kawa II śn- jabłko lub inny mało słodki owoc obiad- szpinak ( taki z mrożonki ma 100 kcal) albo warzywa na parze + 100 gram piersi z kurczaka ( gotowanej) = razem 200-250 kcal kolacja- kefir 0% ( piątnica ma 100 kcal) albo pół kostki bialego chudego sera ( też 100 kcal) do tego w ciągu dnia jakieś warzywka można:) schuniesz szybko ( jakieś 3 kg na tydzień) ale jak po zakończeniu takiej diety zaczniesz jeść normalnie to efekt jojo murowany;)